Oral-B 3D White-produkter

SHAKIRA PRÆSENTERER ORAL-B 3D WHITE LUXE
FÅ ET HVIDERE SMIL HURTIGERE* MED 2 NEMME TRIN
Oral-B præsenterer vores bedste hvidgørende system nogensinde – den nye 3D White Luxe Perfection-tandpasta og Whitening Accelerator. Første trin: Vores revolutionerende tandpasta fjerner op til 100 % af pletter på overfladen på kun tre dage. Andet trin: Vores unikke Whitening Accelerator forstærker tændernes hvide farve* og danner et beskyttende lag, som forebygger pletter og beskytter emaljen.

*ved fjernelse af pletter på overfladen
DU ER KUN TO TRIN FRA AT FÅ ET STRÅLENDE, HVIDERE SMIL
Trin 1
Perfection-tandpasta
Børst med TRIN 1 for at fjerne op til 100 % af pletter på overfladen på bare tre dage, og få dit smil til at fremstå rent og frisk
Trin 2
Whitening Accelerator
Børst med TRIN 2 for at fremme og beskytte dine tænders hvide farve* og danne et beskyttende lag, som forhindrer pletter i at opstå og beskytter emaljen.


*ved at fjerne pletter på overfladen
GLAMOROUS SHINE MUNDSKYL
Få dit smil til at stråle endnu mere med Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine Rinse. Den er udviklet til at erstatte dit almindelige mundskyl, hjælper dig med at holde tænderne naturligt hvide, styrker emaljen og efterlader en fantastisk, frisk ånde. Indfør det som det sidste trin i din daglige rutine.
SE HVAD ANDRE FOLK SIGER
Læs produktanmeldelser fra folk som dig selv. Oral-B 3D White Luxe gør dit smil endnu mere skinnende. Men du behøver ikke tage vores ord for det – se hvad folk siger.
“Funklende smil!”
WENDU
“Fantastisk hvide tænder"
KIM123