Eltandbørster med Bluetooth-forbindelse

INTELLIGENT. REVOLUTIONÆR.
DEN NYE ORAL-B GENIUS 9000

Børsten er så avanceret, at den kan hjælpe dig med at børste, præcis som din tandlæge anbefaler. Den fås med en tryksensor, der giver dig besked, hvis du børster for hårdt. Et afrundet børstehoved – inspireret af tandlægeredskaber. Og positionssporingsteknologi – så du aldrig springer et område over. Med GENIUS ved du, at du får en bedre rensning*.

BØRSTEFUNKTIONER

Oral-B GENIUS er et intelligent børstesystem, der hjælper dig med at børste, som din tandlæge anbefaler.

Positionssporing: Genius' mest revolutionerende funktion. Ved at forbinde din smartphone og Oral-B-appen kan GENIUS anvende ansigtsgenkendelsesteknologi til at guide din børstning i hvert enkelt zone.

Tryksensor: Din tandlæge vil gerne have, at du børster med det rigtige tryk. Oral-B GENIUS alarmerer dig visuelt, når du børster for hårdt.

Afrundet børstehoved: Oral-B GENIUS' unikke afrundede børstehoved er inspireret af tandlægeredskaber. Børstehovedet omslutter hver enkelt tand med sit runde hoved og giver en grundigere rensning.

Timer: Giver dig besked, når du har børstet længe nok til at opnå en bedre rensning.

NY ORAL-B-APP
For at forbedre din børsterutine forbindes din tandbørste til Oral-B-appen ved hjælp af Bluetooth-teknologi.
Fås gratis til iOS og Android

TILBEHØR

Oral-B GENIUS 9000 Rejseetui har et slankt og kompakt design, der gør den nem at have med på farten. Den er så innovativ, at den endda kan oplade din smartphone og el-tandbørste på samme tid.

En spejlvedhæftning holder telefonen i den rigtige position, mens du tydeligt kan se funktionerne i Oral-B-appen, der advarer dig, når du børster for hårdt, og guider din børstning i hvert enkelt zone.

EN TANDBØRSTEHISTORIE

Hun er stylist og kan skabe den mest vidunderlige magi med sin makeupbørste, og hun ved, at intet er bedre end et hvidt smil. Derfor fortæller hun alle sine kunder om en anden slags børste, den med et afrundet børstehoved – Oral-B GENIUS. Se historien.

KØB EL-TANDBØRSTER

Oral-B er det førende tandbørstemærke, anbefalet af tandlæger verden over. Se hele vores kollektion af el-tandbørster i dag.