Tjek hvordan Oral-B-appen virker

ORAL-B GENIUS
OG ORAL-B-APPEN
Et intelligent tandbørstesystem, der er så intelligent, at det er GENIALT.
For at forbedre din børsterutine forbindes din tandbørste til Oral-B-appen ved hjælp af Bluetooth-teknologi.
Fås gratis til iOS og Android
Positionssporingsteknologi

80 % af folk børster ikke længe nok i mindst én zone i munden*.

Sammen med Oral-B-appen 4.1 sporer positionssporingsteknologien i Oral-B GENIUS din børsteposition og viser dig, hvordan du børster alle zoner i munden lige meget*.

*Arkiveret data, P&Gs studie af bevægelsessporing

Opbyg en god børsteadfærd

Når Oral-B-appen forbindes til de Oral-B Bluetooth-aktiverede tandbørster, hjælper den med at overholde de krav, der står for en stor del af succesfulde tandlægebesøg. Forskning viser, at folk, der bruger en manuel tandbørste, i gennemsnit børster mindre end 60 sekunder. Data fra appen viser, at når børsten er tilsluttet, er den gennemsnitlige børstetid 2 minutter og 27 sekunder*, hvilket overgår de to minutter, som tandlæger anbefaler.

Desuden anvender brugere af manuelle tandbørster en børstekraft, der er op til to gange større end det anbefalede tryk, hvilket er højere end nødvendigt for at opnå en god rensning. Med Oral-Bs guidesystem reducerede op til 93 % af aggressive brugere børstetrykket. Tiden, der blev brugt på at børste med for meget kraft, blev reduceret med op til 88 %.*

*Arkiveret data, Google Analytics 2015

Åbn for smilene med Oral-B FunZone
Oral-B FunZone er en ny funktion i Oral-B-appen, som vil hjælpe dig med at børste tænder på den måde, som tandlægen anbefaler, ved hjælp af et belønningssystem, der er fyldt med sjov. Det åbner for indtagende fotofilter-temaer ligesom dem, der findes på dit foretrukne sociale medie.
Håndtering af bestemte tandplejeproblemer eller opsætning af nye mål
Du kan kalde dem programmer eller en “rejse til forbedring”. GENIUS kan også programmeres til at hjælpe med følgende: bekæmpelse af plak, hvidere tænder, sundt tandkød og en omfattende pleje til dine bøjler.
Hvorfor skal du vælge Oral-B Genius?
Få mere at vide om Oral-B Genius 9000s funktioner og fordele, så du kan børste dine tænder, som din tandlæge anbefaler.
Sådan bruger du Oral-B Genius sammen med appen
Lær hvordan du bruger Oral-B-appen og positionssporing med denne vejledning.
Din tandlæge kan programmere en rutine specielt til dig
Hvem kender din mund bedre end din tandlæge? Det er f.eks. din tandlæge, der ved, hvor der måske er behov for ekstra opmærksomhed. Da de har indgående kendskab til din mund, vil de være i stand til at lave en børsterutine, der passer perfekt til dig, som også omfatter børsteindstillinger og antal gange, du skal børste.

Fås gratis til iOS og Android

Gå til vores produktside, hvis du vil se flere specifikationer for Oral-B SmartSeries og sammenligne med andre Oral-B-produkter.
Bluetooth®-ordmærket og -logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc. og Oral-Bs brug af disse er autoriseret. Andre varemærker og handelsnavne tilhører deres respektive ejere.