Fordele ved en eltandbørste

Rundt renser bedre*.
Formet for en bedre rensning*.
Når du børster tænder med en Oral-B el-tandbørste, gør du meget mere for din munds sundhedstilstand end en almindelig, manuel tandbørste formår. Den fjerner mere plak, renser bedre mellem tænderne og hjælper dig med bedre at pleje tandkødet. Alt sammen blot ved et tryk på en knap. Tandbørster fra Oral-B fjerner op til 100 % mere plak i forhold til en almindelig manuel tandbørste. Skift til en el-tandbørste fra Oral-B, og oplev forskellen.

*i forhold til en almindelig manuel tandbørste
Det siger de om Oral-B Genius.
FIND DIN ORAL-B EL-TANDBØRSTE
Hvad venter du på?
Find den perfekte Oral-B-tandbørste til dig.

Skræddersy din rensning

Oral-B tilbyder en række udskiftelige børstehoveder til lige præcis dine tandplejebehov. Alle Oral-B-børstehoveder giver bedre resultater*, er inspireret af tandlæger og klinisk testede. Oral-B-børstehoveder passer til alle el-tandbørster fra Oral-B. **


ER DU IKKE OVERBEVIST ENDNU?
I en undersøgelse fra 2014 af forskning, der sammenligner virkningsgraden af børstning med el-tandbørste i forhold til børstning med manuel tandbørste, konkluderede den uafhængige, ikke-kommercielle Cochrane Collaboration, at el-tandbørster – såsom Oral-Bs oscillerende/roterende el-tandbørste – konsekvent reducerede plak og tandkødsbetændelse mere effektivt end en manuel tandbørste gjorde, både på kort og lang sigt.