Kan børn bruge Oral-B el-tandbørster?

Ja, børn kan bruge en hvilken som helst el-tandbørste i vores sortiment (inklusive voksenversioner), når de bliver 3 år. Børn under 3 år bør ikke bruge elektriske tandbørster, da tandkødet ikke er færdig med at udvikle sig, og små børn har følsomme tænder. Når et barn når en alder, hvor en el-tandbørste bliver egnet, anbefaler vi en specielt designet til børn. Disse børster har et børstehoved, der er mindre end vores almindelige børstehoveder, og som nemt kan passe i mindre munde. Og de har et farverigt og sjovt design, der motiverer børn til at børste tænder.

Mange af vores produkter til børn har et aldersudtryk. Dette kan skyldes, at produktdesignet eller den særlige karakter, der er angivet på produktet, er passende for en given aldersgruppe. Følg altid aldersretningslinjerne på pakken.

Hvilket børstehoved skal jeg bruge, hvis mit barn har bøjle? Alle vores el-tandbørstehoveder er sikre at bruge på bøjler. Precision Clean er en fremragende mulighed, fordi den har længere børstehår øverst og nederst, som “omslutter” en tand med en bøjle og trænger ind i svært tilgængelige områder. Hvis dit barn foretrækker en mere nænsom rengøring, kan du prøve vores Sensitive Clean børstehoved.

Var dette svar nyttigt?

For de bedste resultater og oplevelsen skal du downloade Oral-B-appen - tilslut din tandbørste og hold den opdateret.

HENT DEN I APP STOREHENT DEN I APP STOREHENT DEN I GOOGLE PlayHENT DEN I GOOGLE Play