Hvordan ved jeg, om min Oral-B Vitality-tandbørste oplader?

Vores Oral-B Vitality-tandbørste er ikke forsynet med en opladningsindikator, så det kan være svært at se, hvornår den oplader. Den bedste måde at tjekke, om disse tandbørster oplader, er at tage tandbørsten af opladeren efter 30 minutter og tænde den. Hvis den går i gang, ved du, at den oplader, så du kan slukke den igen og efterlade den på opladeren i de 16 timer, der skal til for at opnå fuld opladning.

Med disse tandbørster er det vigtigt at vide, at de skal være slukkede for at kunne oplades. Da der ikke er noget lys, der fortæller dig det, og kun én knap til både tænd- og slukfunktion, kan det somme tider være svært at vide. Hvis du har prøvet, at din tandbørste løber tør for strøm, mens du børster tænder, skal du sørge for at trykke på tænd/sluk-knappen for at slukke den, for selvom der ingen strøm er, vil den stadig være tændt og vil således ikke kunne oplades, når den placeres på opladeren.

Hvis din tandbørste ikke starter, når du tager den af opladeren for at tjekke den, er den sandsynligvis tændt, og så er det bedste, du kan gøre, at sætte den tilbage på opladeren uden at trykke på knappen igen og lade den sidde i yderligere 30 minutter, inden du prøver igen. Hvis den stadig ikke starter, kan der være en problem. I så fald kan du kontakte os, hvorefter vi går videre med undersøgelsen.

Vitality-sortimentet af Oral-B elektriske tandbørster er vores mest enkle sortiment med færrest funktioner til de kunder, der ønsker det mest basale. Vi kan godt lide at have noget til alle! Til de kunder, der gerne vil have opladningslys, er det heldigvis inkluderet i resten af vores sortiment.

Var dette svar nyttigt?