Hvordan ved jeg, hvilken Oral-B el-tandbørste jeg har?

Det er meget nyttigt at kende den model Oral-B el-tandbørste, du har. Den kan bruges til at bestemme de dele og det tilbehør, der passer til din tandbørste. Der er to tal på skaftet, som er vigtige, typenummeret og produktionskoden.

Typenummer Her kan du se, hvilken el-tandbørstemodel du har. Det er et firecifret tal, som findes på undersiden af din tandbørste og er fremhævet med de røde pile nedenfor. Typenummeret skal også være angivet i brugervejledningen til din tandbørste.

Produktkode Det kan være nødvendigt, hvis du kontakter Oral-B med spørgsmål om din tandbørste. Formatet varierer afhængigt af modellen. De blå pile nedenfor peger på produktionskoderne for disse tandbørster.

Bemærk, at din tandbørstes emballage eller æske også kan vise et typenummer. Hvis den viser "Type 3757", er det faktisk typenummeret for opladeren, ikke tandbørsten. For at dobbelttjekke kan du finde opladerens typenummer på opladerens underside.

Tandbørstens typenummer kan bruges til at

  • finde de dele eller det tilbehør, der er kompatibelt med din tandbørste, eller
  • hente brugervejledningen til din specifikke model.

Det eneste, du skal gøre, er at besøge vores servicewebsted. Når du er der, skal du vælge enten "Jeg skal finde reservedele og tilbehør" eller "Jeg skal finde og downloade/udskrive brugervejledning/manual". Indtast blot din tandbørstes typenummer.

Var dette svar nyttigt?

For de bedste resultater og oplevelsen skal du downloade Oral-B-appen - tilslut din tandbørste og hold den opdateret.

HENT DEN I APP STOREHENT DEN I APP STOREHENT DEN I GOOGLE PlayHENT DEN I GOOGLE Play