Hvordan forbinder jeg min Oral-B iO-, Genius- eller SmartSeries-tandbørste med Oral-B-appen?

Oral-B-appen giver dig adgang til vejledning og statistik om professionel tandhygiejne, tilpasningsmuligheder for din tandbørste og 2 minutters timer, og endda resultater, som alle er gode til at holde styr på din tandhygiejnerutine og få mest muligt ud af din Oral-B-tandbørste!

Hvad skal jeg bruge?

  • En Oral-B SmartSeries, en Genius eller en iO el-tandbørste.
  • En kompatibel smartphone. Oral-B-appen kan bruges med Android OS 8.x til 11.x og iOS 13.x til 14.x. Android OS 9 og nyere samt iOS 13.0 og nyere anbefales for at opnå de bedste resultater. Oral-B-appen kører endnu ikke på nogen andre platforme.
  • Oral-B-appen. Se nedenfor, hvor du kan få den. Det er vigtigt at holde appen opdateret! De fleste smartphones opdaterer den automatisk, når en ny version er tilgængelig. Du kan kontrollere, at du bruger den seneste version: Gå til Mere > versionen nævnes ved siden af Oral-B-logoet.

Besøg denne hjemmeside for at se den seneste liste over telefontyper, som Oral-B-appen er tilpasset: https://www.oralb.co.uk/en-gb/oral-health/why-oral-b/electric-toothbrushes/app-availability. Du kan også finde disse oplysninger i Oral-B-appen vilkår og betingelserne.

I øjeblikket er der ingen planer om at tilbyde appen til yderligere mobiltelefoner eller operativsystemer.

Hvor finder jeg Oral-B-appen? Du kan få vores Oral-B-app til iPhones i Apple Store og til Android-telefoner i Google Play Store.

Hvordan forbinder jeg Oral-B-tandbørsten til appen? 1. Sørg for, at din smartphone har Bluetooth aktiveret (se vejledningen til din smartphone for oplysninger om, hvordan du aktiverer Bluetooth). Bemærk: Din smartphone skal understøtte Bluetooth 4.0 (eller højere) for at kunne parres med tandbørstens skaft. Bemærk: for Genius X og iO: Bluetooth 4.2 2. Start Oral-B-appen. Appen vil guide dig gennem hele Bluetooth-parringsproceduren. Bemærk: Oral-B-appens funktionalitet begrænses, hvis Bluetooth trådløs teknologi er deaktiveret på din smartphone. 3. Din tandbørstes Bluetooth vil blive tændt enten via tilstandsknappen eller, hvis den ikke er tilgængelig, via tænd/sluk-knappen. Bemærk, at radiotransmissionen deaktiveres, når skaftet sættes i en tilsluttet oplader. Fjern fra opladeren for at aktivere. 4. Den første forbindelse mellem din Bluetooth-aktiverede tandbørste og Oral-B-appen, den såkaldte parring, sker automatisk. Du skal blot følge vejledningen i appen. En meddelelse bekræfter, at de to enheder nu er tilsluttet. 5. Hold din smartphone i nærheden (inden for 5 m), når du bruger den med skaftet. Sørg for, at smartphonen er placeret sikkert på et tørt sted. 6. Efter den første parring vil din tandbørste blive genkendt af Oral-B-appen, hver gang din tandbørste bruges, og din Oral-B-app kører i nærheden. Husk, at Bluetooth skal være aktiveret på din smartphone, for at dette kan ske.

Bemærk: Du behøver ikke at "parre" din Oral-B el-tandbørste med din telefon, ligesom du gør med andre Bluetooth-enheder. Forsøg på at gøre dette vil bede dig om en 4-cifret PIN-kode, og dette er ikke nødvendigt. I stedet skal du bare have Bluetooth aktiv på telefonen og tandbørsten, åbne appen og tænde for tandbørsten.

Det er muligt, at en tidligere etableret forbindelse kan stoppe eller fryse. I dette tilfælde skal du slukke for Bluetooth på din telefon og aktivere det igen. Ofte åbner dette forbindelsen igen. Hvis dette mislykkes, skal du lukke din telefon helt ned og genstarte. Når Bluetooth er aktiveret på din telefon, bør forbindelsen blive genetableret.

Var dette svar nyttigt?

For de bedste resultater og oplevelsen skal du downloade Oral-B-appen - tilslut din tandbørste og hold den opdateret.

HENT DEN I APP STOREHENT DEN I APP STOREHENT DEN I GOOGLE PlayHENT DEN I GOOGLE Play