Hvordan fjerner jeg et Oral-B børstehoved, der sidder fast på børsten?

For at fjerne et børstehoved, der sidder fast på din tandbørste, kan du prøve at holde tandbørstens øverste del under varmt vand i mindst ti sekunder. Se derefter, om du kan trække det af. Du er måske nødt til at give det et ret hårdt træk, men det bør kunne tages helt af.

Nogle gange kan der ophobe sig tandpasta under børstehovedet, som størkner og lukker til. Det kan endda få en del af indersiden af børstehovedet til at brække af, når du forsøger at fjerne det, og efterlade et stykke på metalskaftet. For at undgå dette anbefaler vi den rengørings- og vedligeholdelsesrutine, der er angivet i vejledningen: 1. Efter hver børstning fjernes børstehovedet, og både børstehovedet og skaftet skylles grundigt under rindende vand. 2. Tør børstehovedet og skaftet med et håndklæde eller en klud, inden du sætter børstehovedet tilbage på skaftet og opbevarer tandbørsten til næste brug.

Dette bør forhindre enhver ophobning af tandpasta.

Når du har fjernet børstehovedet, skal du kontrollere, om der sidder noget materiale fast på metalskaftet. Hvis det er tilfældet, skal du følge den samme proces med at lade varmt vand løbe over det i mindst 10 sekunder og derefter trække det af.

Var dette svar nyttigt?

For de bedste resultater og oplevelsen skal du downloade Oral-B-appen - tilslut din tandbørste og hold den opdateret.

HENT DEN I APP STOREHENT DEN I APP STOREHENT DEN I GOOGLE PlayHENT DEN I GOOGLE Play