Hvilke Oral-B tandpastaer anbefales til børn?

Oral-B tandpastaer dækker alle forskellige stadier fra babyer til småbørn og små børn (3+) op til børn (6+).

Babytandpasta Oral-B Baby 0-2 års Peter Plys-tandpastaen er designet specielt til babyer og småbørn i alderen 0-2 år. Den er formuleret til nænsomt at rense mælketænder i vækst og sart tandkød. Desuden vil babyer elske den sukkerfri frugtsmag.

Småbørn og unge børn Til børn fra 3 år og op anbefaler vi Oral-B Kids 3+ Cars- eller Frozen-tandpasta. Den er både sukkerfri og formuleret med et alderssvarende fluoridniveau for at hjælpe med at beskytte tænderne mod syrer fra sukker i hverdagsmad. Den fås i 3 unikke smagsvarianter: Bubblemint, Blue Ice, og Mild Mint. Desuden har den børnenes yndlingsfigurer fra Disney Frozen eller Cars

Børn
For børn i alderen 6 år og op er den bedste tandpasta Oral-B Junior 6+ tandpasta. Den er udviklet i samarbejde med tandlæger for at hjælpe med at forebygge huller ved at beskytte tænderne mod syrer fra hverdagens sukkerarter. Det indeholder et fluoridniveau der er tilpasset aldersgruppen, der hjælper med at beskytte emaljen og fås i en mild smag af mynte, der er designet til børn.

Var dette svar nyttigt?

For de bedste resultater og oplevelsen skal du downloade Oral-B-appen - tilslut din tandbørste og hold den opdateret.

HENT DEN I APP STOREHENT DEN I APP STOREHENT DEN I GOOGLE PlayHENT DEN I GOOGLE Play