Hvad betyder det røde lys på min Oral-B el-tandbørste?

Et rødt lys på din Oral-B el-tandbørste kan være en af følgende fire ting:

  • Mange af vores tandbørster har en synlig tryksensor. Hvis du trykker for hårdt på dine tænder, vil den lyse op. Husk, at der ikke er behov for at børste hårdt eller skrubbe -- bevæg tandbørsten langsomt fra tand til tand og lad tandbørsten gøre arbejdet.
  • Lyser tryksensoren hele tiden? Nogle gange kan en smule tandpasta sætte sig fast omkring metalstiften, som er forbundet med børstehovedet, og dette kan udløse tryksensoren. For at løse dette skal du prøve at skylle metalstiften og skaftet under varmt vand i mindst ti sekunder. For at forhindre dette i fremtiden skal du efter hver brug sørge for at fjerne det udskiftelige børstehoved og skylle begge dele, før du tørrer dem og opbevarer dem separat.
  • Hvis det røde lys er nær bunden af skaftet, kan det være indikatoren for lavt batteri (PRO 1000 og højere). Den lyser, når det er tid til at oplade din tandbørste, da der kun er nok strøm tilbage i batteriet til 1 eller 2 tandbørstninger. Nu vil det være et godt tidspunkt at oplade den.
  • Til sidst har Smart, Genius og iO tandbørsterne en SmartRing, der kan tilpasses, og som giver visuel feedback om dit børstetryk, børstetid og valgt funktion. Ved hjælp af Oral-B-appen kan du ændre farven på denne ring, og der er en række farver at vælge imellem.
Var dette svar nyttigt?

For de bedste resultater og oplevelsen skal du downloade Oral-B-appen - tilslut din tandbørste og hold den opdateret.

HENT DEN I APP STOREHENT DEN I APP STOREHENT DEN I GOOGLE PlayHENT DEN I GOOGLE Play