ELTANDBØRSTER

BLIV ELEKTRISK FOR AT HOLDE HULLER PÅ AFSTAND

Vores eltandbørster er forsynet med en række indstillinger specifikt for at imødekomme den enkeltes behov for mundhygiejne, og de arbejder hårdt på at rense områder, der er svære at nå, uden at det er besværligt for dig. Du skal blot oplade, børste og få feedback i realtid for det ultimative forsvar mod huller.
iO SERIE 9

BØRSTEHOVED REFILL*

OPFRISK BØRSTEHOVEDER. BEKÆMP HULLER I TÆNDERNE.

Perfekt vinklede børstehår når ind langs tandkødslinjen og i tætte områder for at give en mere præcis rengøring. Skift dit børstehoved ud efter tre måneder, så din børste fortsætter med at arbejde hårdt for effektivt at fjerne den plak, som kan bidrage til huller i tænderne.

*Ikke kompatibel med iO og Pulsonic. 

TANDPASTA

BØRST KARIES-FORÅRSAGENDE BAKTERIER VÆK

Beskyt dit smil bedre mod bakterier, som fører til huller i tænderne, med en tandpasta tilsat fluor. Tandpasta med fluor hjælper med at styrke tænderne og forebygge den skade, som bakterierne i plak forårsager, når de ophobes på tænderne i løbet af dagen.

MUNDSKYLLEDYSE

SKYL HULLERNE VÆK

Dyser bruger en kraftig vandstrøm til at fjerne ophobning af plak mellem tænderne og under tandkødslinjen, så du er bedre udstyret til at forblive fri for huller.