ELTANDBØRSTER

SKIFT GEAR UNDER BØRSTNINGEN

Dårlig ånde kan skyldes en række faktorer. En af de mest skyldige? Din tunge. Prøv at bruge en eltandbørste med en indstilling til tungerengøring for bedre at sikre, at du, din tunge og din ånde er mest frisk.
iO SERIE 9

BØRSTEHOVED REFILL*

FRISKE BØRSTEHOVEDER FOR FRISK ÅNDE

Børster du hver dag, men lider stadig af dårlig ånde? Slidte børstehoveder giver plads til bakterier og dårlig ånde. Ved at skifte dit børstehoved hver 3. måned kan du hjælpe til at holde din mundhygiejne frisk og højeste ydelse for din tandbørste.

*Ikke kompatibel med iO og Pulsonic. 

TANDPASTA

FÅ GANG I SKUMMET FOR BEDRE ÅNDE

Giv din ånde det, den vil have – en bakterieneutraliserende, fluortandpasta med fantastisk smag. Formuleret til at bekæmpe bakterier, der giver dårlig ånde, og plak – vores tandpastaer renser langs tandkødslinjen og i områder, der er svære at nå for en friskhed, som du kan stole på.

MUNDSKYL

SKYL OG OPNÅ ØJEBLIKKELIG FRISKHED

Er du stadig bekymret for din ånde? Find en hurtig løsning med en fluor-mundskyl uden alkohol. Den rette skylning hjælper med at fjerne madrester og bakterier, der giver dårlig ånde, og forbedrer samtidigt kvaliteten af din ånde – hurtigt.

MUNDSKYLLEDYSE

RENSER TAND FOR TAND

Madrester mellem tænder gør det muligt for plakbakterier at hobe sig op, hvilket fører til en mindre behagelig ånde. Rengøring med en dyse mindst én gang om dagen holder din mundhygiejne i skak, uden at du behøver at tjekke din ånde konstant.