HVORFOR ORAL-B TANDPASTA

Gum & Enamel-tandpastaer

Gum and Enamel-tandpasta article banner
DEL

Oral-B Gum and Enamel Repair-tandpasta

Vidste du, at de grundlæggende årsager til mange mundplejeproblemer faktisk begynder ved tandkødet? Sundt tandkød er fast, lyserødt og sidder tæt omkring tænderne. Usundt tandkød kan være hævet, rødt, følsomt og blive irriteret, når du børster tænder eller bruger tandtråd.

Når dit tandkød er i dårlig stand, påvirker det dine tænders sundhed. Det skyldes, at når bakterier, madrester og plak opbygges over eller under tandkødsranden, begynder det at påvirke dine tænders sundhed, især emaljen.

Plak udvikler sig som et resultat af en kemisk reaktion i din mund. Når du spiser kulhydrater og fødevarer med højt sukkerindhold, bliver partiklerne kombineret med bakterierne i din mund og danner en syre. Denne syre bidrager til at nedbryde tandens emalje. Syren kombineres derefter med flere madrester og spyt og bliver til en klæbrig, hård substans, der kaldes plak. Med tiden kan disse processer forårsage erosion af emaljen, og det fører til huller i tænderne og tandkødssygdomme.

Hvordan virker vores bedste Gum and Enamel-tandpastaer?

Oral-B Gum and Enamel Repair-tandpasta er formuleret med ActivRepair-teknologi, der retter sig mod tandkødsområdet:

  • Beskytter tænderne mod syreerosion

  • Styrker emaljen på blot to uger*

  • Giver antibakteriel virkning, der beskytter tandkødet

  • Kllinisk bevist at virke hos personer med følsomme tænder

Ud over at bruge en virkelig god tandpasta, skal du sørge for at besøge din tandlæge to gange om året. Han/hun kan se nærmere på dine tænder og dit tandkød, fjerne plak og give dig en ekspertudtalelse om din mundsundhed. 

*i en laboratorieundersøgelse

Kilder:

https://www.oralb.co.uk/en-gb/product-collections/oral-b-gum-enamel-repair-and-protection

https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/gingivitis/symptoms-causes/syc-20354453