TANDBLEGNING

Hvordan får man hvide tænder og fjerner misfarvning?

Misfarvning på tænder: årsager og fjernelse article banner
DEL

Hvordan virker behandlingen?

Tandblegning sker på to måder: Den første er ved at fjerne misfarvninger på tandens ydre lag såvel som under emaljeoverfladen, og den anden er ved at forhindre dannelse af nye misfarvninger. Det opnås ved fjernelse af misfarvning, blegning og beskyttelse mod misfarvning.

Fjernelse af misfarvning på tænder

Fjernelse af misfarvninger på tandens ydre lag benytter både kemiske og fysiske handlinger, såsom slibning og kemisk afbrydelse af misfarvninger. Disse forskellige handlinger ødelægger eller forstyrrer misfarvningen, hvilket er det ydre lag af emaljen, og viser lysere og mere hvide tænder.

For at fjerne stædige pletter, der ophobes under emaljen, skal overfladen bleges. Blegning er den kemiske proces, hvor farven fjernes ved oxidation af misfarvede molekyler. Blegemetoderne varierer i deres koncentration af hydrogenperoxid, som er et blegemiddel, så du kan justere, hvor hvidt du ønsker, at dit smil skal være.

Årsag til misfarvede tænder

Misfarvning af tænderne kommer fra en række forskellige kilder. For at holde dit smil lyst og smukt skal du prøve at undgå pletfremkaldende fødevarer og aktiviteter. Disse aktiviteter omfatter visse fødevarer og drikkevarer, tobak, dårlig tandhygiejne og visse sygdomme. Hvis du forkæler dig selv med nogle af disse ting, så sørg for at børste tænder kort tid efter.

Stol på Oral-B 3D White for et sundere, hvidere smil, der udstråler selvtillid.

Sådan får man hvidere tænder

Hvis du overvejer at få hvidere tænder, er der mange valg, du skal overveje. Der er en række muligheder at vælge mellem, lige fra professionelle tandbehandlinger til systemer derhjemme. Nogle af de faktorer, der skal tages i betragtning, er:

1. Hvad er den bedste måde at få hvidere tænder på?

Crests komplette sortiment af hvidgørende tandpastaer giver dig mulighed for at vælge den grad af blegning, der passer bedst til dine behov. Vores hidtil mest avancerede blegningsformel er 3D White Brilliance pasta. Med et lysende kompleks og mikrorensende hvidgørendemidler bliver dit smil blændende hvidt og strålende rent.

2. Når man forsøger at fjerne misfarvninger, hvilke muligheder for hvidgørende resultat betragtes så som "tandblegningssikre"?

Vores tandpastaer tilbyder en bred vifte af resultater lige fra en avanceret hvidgørende behandling til let, blid behandling. Oral-B 3D White Luxe Diamond Strong tandpasta fjerner op til 90 % af overflademisfarvninger og styrker og genopbygger samtidig tandemaljen. Den hjælper også med at bekæmpe tandsten og huller med fluor, hvilket ikke blot giver dig et hvidere smil, men også et sundere et.

Det er vigtigt at forstå risikoen ved at anvende hvidgørende midler til hjemmebrug, især gør-det-selv-blandinger. Den mest almindelige fare ved disse hjemmemidler er skader på din tandemalje. Anvendelse af naturlige fødevarer såsom jordbær eller appelsinskaller samt brug af natron i enhver form kan forårsage irritation af tandkødet og svækkelse af tandemaljen. Når det gælder hvidere tænder, er det bedst at bruge håndkøbsprodukter såsom 3D White for at undgå at skade dit helbred.

Ved at bruge hele serien af  3D White-produkter kan du holde en sundere mund og et strålende, hvidt smil.

Spørgsmål relateret til misfarvede tænder

SP.: Virker professionel hvidgørende midler?

A:Disse procedurer anses for sikre, selvom du kan forvente en vis følsomhed i dine tænder og tandkød, som normalt forsvinder, når proceduren er gennemført. Det er ikke usædvanligt, at tandfarven "vender tilbage" en uge eller to efter denne type behandling, så anvendelse af et hjemmebrugsprodukt kan hjælpe med at opretholde resultaterne efter behandlingen.

SP.: Hvor lang tid holder de hvidere tænder?

A:Hvor lang tid kan man forvente, at fordelene varer? Det afhænger til dels af dine vaner. Hvis du ryger, eller hvis du drikker store mængder kaffe eller te, kan du have brug for én behandling mere efter nogle få år.