VOKSNE

Sådan holder du dine tænder sunde

Sådan holder du dine tænder sunde article banner
DEL

For at beskytte dit smil er det vigtigt, at du bruger de bedste mundplejeprodukter, der hjælper med at sikre dine tænders sundhed, og at god mundhygiejne opretholdes. Effektiv mundhygiejne betyder mere end blot at have et fantastisk smil. Det er også vigtigt for at styrke din almene sundhed og dit velbefindende. Munden er Ikke kun absolut nødvendig for at spise, drikke, smage, ånde og kommunikere, men spyt har også antibakterielle egenskaber og er en del af kroppens forsvar mod infektion. Dårlig mundhygiejne vides at være forbundet med ubehagelige tilstande som tandkødsproblemer, huller i tænderne og dårlig ånde. Når du besøger din tandlæge har hver eneste undersøgelse det formål at beskytte din munds sundhed. Tandlæger bør tjekke alle følgende områder, som spiller en vigtig rolle for god mundhygiejne og en sund mund: 

 • Tandkødsproblemer 

 • Karies 

 • Tandstensbelægning 

 • Dannelse af plak på tænderne 

 • Tandfølsomhed 

 • Pletter på tænderne 

 • Dårlig ånde  

Oral-B har lanceret sin nye Pro-Expert, All-in-one-tandpasta, der er godkendt af tandlægesammenslutninger til at tilbyde den forebyggende behandling mod alle de syv vigtigste områder, som tandlæger tjekker. 

Eftersom huller i tænderne og tandkødsproblemer fortsat er et betydeligt mundplejeproblem overalt i verden, er tiden kommet til, at mennesker nyder godt af de seneste teknologiske fremskridt inden for mundsundhed for at få sundere tænder. Tandeksperter siger, at tiden nu er kommet til, at mennesker kan beskytte deres mundsundhed og forhindre behovet for behandling ved at bruge en tandpasta godkendt af tandlægesammenslutninger til at beskytte et sundt smil til alle. 

Tips til opretholdelse af god mundhygiejne og et sundt smil: 

 1. Tandbørstning er nøglen til god tandhygiejne. Børstning med den nye Oral-B Pro-Expert All-in-One-tandpasta er en pålidelig måde at bekæmpe tandkødsproblemer på og fremme god mundhygiejne og et sundt og dejligt smil hele livet. Husk at oplade din tandbørste jævnligt, børste tænder to gange om dagen i mindst to minutter morgen og aften og give tandkødsranden opmærksomhed med små cirkulære bevægelser. 

 2. Besøg tandlægen to gange om året – hver sjette måned – for professionel tandrensning, afhængigt af din generelle mundsundhed. Jævnlig kontrol af tænderne er endnu vigtigere for kvinder under graviditet, da de har større risiko for at opleve problemer med mundplejen. 

 3. Undgå at ryge eller bruge tobak. Rygning er kendt for at give pletter på tænderne og fremskynde aldersprocessen i munden. 

 4. Begræns indtagelsen af drikkevarer med højt sukkerindhold og farvestoffer for at forhindre misfarvning og huller i tænderne. 

Giv din mundplejerutine den opmærksomhed, den fortjener, og børst dig frem til et sundere smil med Oral-B, der hjælper med at forhindre behovet for behandling, næste gang du besøger tandlægen. Ny Oral-B Pro-Expert All in One-tandpasta hjælper med plejen af dine tænder ved at skabe et beskyttende skjold omkring dem efter børstning. Det betyder, at du kan få mest muligt ud af dit smil med sundt tandkød, rene glatte tænder og et hvidt og strålende smil. Oral-B Pro-Expert-sortimentet af tandpasta omfatter Pro-Expert Enamel Regeneration, Pro-Expert Gums Protection og Pro-Expert Sensitive, der er målrettet specifik mundpleje. Tandpastaerne samt Oral-B-tandbørster og -mundskyl giver en enestående rensende virkning, når de bruges sammen.