BØRN

Tips og tricks til at opmuntre til tandbørstning

Article - Tips og tricks til at opmuntre til tandborstning article banner
DEL

Ikke alle børn er vilde med at børste tænder to gange om dagen. Det kan muligvis kræve lidt opmuntring fra forældrene at få dem i gang. Det er slet ikke usædvanligt. Der findes heldigvis masser af sjove og vindende måder til at gøre børstning af tænderne noget, som både forælder og børn kan glæde sig til. Og når barnet vokser, opdager du muligvis, at de har behov for andre former for opmuntring. Det er fint, fordi der er masser af måder til at gøre dem rigtig gode til at børste tænder. Én af disse metoder vil helt sikkert hjælpe dig og dit barn med at børste tænder hver dag. Husk blot altid at være positiv og gøre det til noget sjovt. Husk på, at børn visse dage muligvis ikke er lige samarbejdsvillige, og det er i orden, hvis de ikke gider prøve noget nyt. Det vigtigste er, at de børster deres tænder uden at gøre denne rutine til en negativ oplevelse. For når de børster grundigt, så vinder alle. Her er lidt ideer til at hjælpe dig – og dit barn – på vej.

Download den gratis app Disney Magic Timer fra Oral-B

Disney Magic Timer fra Oral-B kan downloades gratis til din smartphone eller tablet. Dine børn opmuntres til at børste i hele to minutter af deres elskede venner fra Disney, Star Wars og Pixar, mens de vinder klistermærker og eksklusive virtuelle oplevelser.

Spilleliste til børstedans

Opret en spilleliste med dine børns elskede sange og gør børstetiden til en fest med børstedans, som foregår to gange om dagen. Vælg en vilkårlig sang og børst dit barns tænder, mens den spiller i to minutter. Alle kan danse med, hvis de har lyst. Husk, at børstetiden er ovre efter to minutter!

Tandbørster fra Disney

Oral-B laver en lang række manuelle og elektriske tandbørster med dine børns elskede karakterer fra Disney. Fra Star Wars til Frost til Biler. Der findes en tandbørste, som hjælper dit barn med at blive god til at børste tænder. Lad dem vælge den, som de synes bedst om.

Kig på tandbørster fra Oral-B

Rollespil med en original historie

Find på en original historie, som involverer tandbørstning i realtid, som en måde til at gøre dagen bedre. Måske er deres tænder dyr, som skal gøres helt rene for at være glade. Måske har prinsesse Emalje brug for at blive reddet. De skal være helten eller heltinden med børsten i hver historie.

Andre temaer til din fortælling:

  • Rumvæsener har invaderet Tandplaneten. Forsvar den med tandbørsten.

  • Hver tand er en bil, som har brug for at blive vasket.

  • Onde drager med huller i tænderne har invaderet Tandriget. Kun børstning kan jage dem væk.

Rollespil med dukker

Der findes masser af legetøj og dukker, som sælges med deres egen tandbørste, hvis formål er at opmuntre børn til at børste tænder. Når børn ser, at deres elskede legetøj får børstet tænder, motiverer det dem til at gøre det samme.