BØRN

Sammenligningsskema for tandpasta til børn

Tandpasta til børn article banner
DEL

Sådan finder du den rigtige børnetandpasta til dit barn

Uanset dit barns alder har Oral-B en tandpasta, der vil hjælpe det med tidligt at få gode tandbørstningsvaner. I denne artikel ser vi på et udvalg af vores bedste tandpastaer til børn, og hvilke der er bedst til dit spædbarn eller barns behov.

Tandpasta til spædbørn:

Oral-B Baby 0-2 år Peter Plys-tandpasta er skabt specielt til spædbørn og småbørn på 0-2 år. Den er sammensat til blidt at rense voksende mælketænder og sart tandkød. Desuden vil småbørnene elske den sukkerfri frugtsmag.

Lidt større børn:

Til børn i alderen fra 3 år anbefaler vi Oral-B Kids 3+ Cars- eller Frozen-tandpasta. De er både sukkerfri og sammensat med et alderspassende niveau af fluor, som bidrager til at beskytte tænderne mod sukker i den daglige mad. De fås med 3 forskellige smage: Bubblemint, Blue Ice og Mild Mint. Og så viser de børnenes yndlings-Disneyfigurer Frozen prinsesser eller Cars

Børn:

Til større børn i alderen fra 6 år er den bedste tandpasta Oral-B Junior 6+ tandpasta. Den er udviklet i samarbejde med tandlæger som hjælp til at forhindre huller i tænderne ved at beskytte dem mod syre fra sukker i hverdagen. Den indeholder et alderspassende niveau af fluor, der hjælper med at beskytte emaljen, og fås med en mild myntesmag, der er skabt til de større børn.