HVORFOR ORAL-B TANDPASTA

Bedste tandpasta til hvidere tænder?

DEL

Spørg hvem som helst af dine nærmeste venner, om de gerne vil have hvidere tænder, og de fleste af dem vil sige ja.

Spørg dem igen hvad deres personlige favorit blandt hvidgørende tandpastaer er, og de vil alle give forskellige svar. At få et hvidere smil er mere end blot at købe en hvilken som helst tandpasta med ordet "hvidgørende" ("whitening") på tuben. Sandheden er, at det kan være en udfordring at finde en effektiv, hvidgørende tandpasta, hvis du ikke ved, hvor du skal lede eller hvad du skal søge efter. Når man leder efter en effektiv hvidgørende tandpasta, er det også vigtigt at overveje, hvilke andre fordele, din tandpasta kan tilbyde. De omfatter plakreducering, tandstenskontrol, frisk ånde og så videre. Hvis du ikke er sikker på, hvilken mundplejefordel, der er vigtigst for dig, skal du endelig tale med din professionelle tandplejer om dine specifikke behov.

Hvordan virker hvidgørende tandpasta?

Vidste du, at 50 % af alle mennesker først ser på smilet, når de møder en ny person? Så hvilken vej skulle du gå for at finde en effektiv hvidgørende tandpasta? Her er nogle eksempler for at indsnævre din søgning efter den bedste hvidgørende tandpasta.

  • Fjernelse af misfarvninger: Fjernelse af misfarvning hvidner tænder ved brug af fysiske og kemiske påvirkninger, for eksempel mekanisk pletafbrydelse og kemisk pletafbrydelse fra ingredienser så som natriumhexametaphosphat. Disse kombinerede handlinger hjælper med at forstyrre og ødelægge misfarvningen på overfladen af emaljen og afsløre en renere, hvidere overflade. Adskillige hvidgørende produkter baserer deres fordele på disse handlinger.

  • Forebyggelse af misfarvning: Kemisk forebyggelse af misfarvning er mulig gennem fosfatteknologier, så som pyrofosfater og polyfosfat. Enhver tandpasta eller rensningsteknologi, der også hjælper med at forebygge dannelsen af tandsten, forebygger misfarvning, da tandsten kan medvirke til dannelse af misfarvning. Visse tandpastaer, der indholder pyrofosfat- og polyfosfatteknologi kan bruges som en forebyggende foranstaltning mod opbyggelse og misfarvning.

Valg af en hvidgørende tandpasta til dig

Så hvilke yderligere egenskaber skal du se efter, når du vælger den bedste hvidgørende tandpasta til dig? Visse hvidgørende tandpastaer giver renhed, der ikke kun lysner dine tænder, men også holder dine tænder og tandkød i god stand.

  • Stærke tænder Emaljeforstærkende tandpastaer kan indeholde stannofluorud, en nøgleingrediens, der bekæmper karies.

  • Tandstensbekæmpelse Tandpastaer til bekæmpelse af tandsten kan indeholde pyrofosfat, der hjælper med at forhindre, at tandsten dannes på tænderne. Avancerede tandpastaformler indeholder sodium hexametaphosphat, der hjælper med at forebygge tandsten og misfarvning.

Bedste Oral-B hvidgørende tandpasta-muligheder

Når det kommer til Oral-B tandpastaer, er en af vore bedste løsninger Oral-B 3D White Whitening Therapy Toothpaste. Denne serie tandpasta kan hjælpe med at polere overfladiske misfarvninger bort, den styrker og beskytter emalje.

For yderligere at fremme et hvidere smil kan du overveje at skifte til en eltandbørste som Oral-B iO. Eltandbørster fjerner 100% mere plak end en almindelig manuel børste for at hjælpe med at holde dine tænder rene og tandkødet i god stand. Når du bruger en Oral-B hvidgørende tandpasta, kan Oral-B iO indstillet til “hvidgørende” hjælpe med at fjerne endnu flere overfladiske misfarvninger fra tænderne for at afsløre et mere strålende smil.

Og nu til sandhedens øjeblik. Du har gennemført dine undersøgelser og indsnævret din liste, så hvilken tandpasta skal være din hvidgørende tandpasta?