BØRN

Gør tandbørstning sjovt med eltandbørste til børn

Gør tandbørstning sjovt med el tandbørste til børn article banner
DEL

Sådan gør du mundhygiejne sjovt for børn

Når børn bliver større, bliver de mere bevidste end nogensinde før om, hvordan deres krop ændrer sig. Disse ændringer inkluderer deres mund. Faktisk kan teenageres almindelige bekymringer inkludere bøjler, dårlig ånde og hvidere tænder. Oral-B kan hjælpe dig med at oprette en mundhygiejnerutine med eltandbørste, som tager hånd om din teenagers bekymringer og livsstil.

Børn og teenagere elsker gadgets, så de vil sandsynligvis gerne bruge elektriske tandtrådsapparater. Elektriske tandtrådsapparater er også nyttige til voksne, der kan have problemer med at håndtere tandtråd, men børn og teenagere synes, de er seje, hvilket motiverer dem til at bruge tandtråd. Eltandbørster til børn kan også gøre mundhygiejne mere tiltrækkende for børn og teenagere. Og når dine børn er på farten, så husk dem på, at de kan tage almindelig tandtråd med i sportstasken og bruge det elektriske tandtrådsapparat om aftenen, om morgenen inden skolestart, eller når de bedst husker at få brugt deres tandtråd en gang om dagen.

Visse elektriske tandtrådsapparater har ergonomiske håndtag, og du kan finde eltandbørste og tandtråd i forskellige størrelser og former. Det er vigtigt at lade dit barn eller din teenager vælge tandtrådsapparatet. Hvis de kan lide det, er der større sandsynlighed for, at de vil bruge det. På samme måde som en elektrisk tandbørste til børn kan et elektrisk tandtrådsapparat hjælpe med at fremme sundt tandkød ved at stimulere tandkødsvævet. Selv yngre børn kan bruge elektriske tandtrådsapparater, selvom de bør bruge dem under opsyn af en voksen.

Løkkeformet tandtråd er en anden type praktisk gadget, der kan virke tiltrækkende på børn og teenagere, der bruger bøjle. Denne enhed gør det nemmere at tråde tandtråd under bøjlens primære wirer. Tråderen ligner en nål og fungerer grundlæggende på samme måde: Før tandtråden ind gennem en løkke i tråderens ende, og før tråderen under wiren. Til voksne: Tråderen er også god at bruge til en tandbro.