HVORFOR ORAL-B TANDPASTA

Bedste tandpasta til følsomme tænder

DEL

Følsomhed, også kendt som overfølsomme tænder eller dentin overfølsomhed, er smerter, der især opleves når man spiser eller drikker. De fleste personer har oplevet en form for tandpine på et eller andet tidspunkt i livet, så hvis du oplever følsomhed, er du ikke alene. Heldigvis er der en mulighed for mundpleje, der kan hjælpe med at mindske følsomhed. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde den bedste tandpasta fra Oral-B med en formel, der er designet til følsomme tænder, og som samtidig sikrer nænsom rengøring.

I tandens indre struktur ligger en pulpa, der er en blanding af organisk stof - blodårer, der nærer tanden og nerverne. Pulpaen er omgivet af et lag af substans kaldet dentin, der er hård, men porøs. Gennem dentinen løber tusinder af meget små rør, der kaldes 'tubuli'. Tubuli skaber en kanal fra det indre med den levende rod og nerver til emaljen. Tandkronens ydre lag består af meget hård emalje, der er den hårdeste struktur i menneskekroppen. Emaljen dækker kun den ydre overflade af tanden og tandkødsranden, og dækker ikke området under tandkødsranden, kaldet tandroden, der er dækket af et lag, der kaldes cement.

I sunde tænder er tubuli dækket af tandkødet og cementen i tandroden og under emaljelaget i tandens ydre kroneoverflade. Men i usunde tænder går stimuli gennem tubuli, rammer nerverne og irriterer dem, hvilket medfører overfølsomhed.

Vælge den bedste Oral-B tandpasta til følsomme tænder

Tandpastaformler, der er udviklet til sensitive tænder, kan hjælpe med at sikre en mere nænsom rensning, men også give dig enorm komfort. De indeholder ingredienser, så som stannofluorid, så du føler mindre ubehag, når du børster tænder.

Stannofluorid blokerer tubuli-rørene, beskytter nerverne i tænderne mod eksterne påvirkninger og hjælper med at sikre en nænsom, men effektiv rensning. Den følgende tandpastaformel fra Oral-B har vist sig yderst effektiv til at beskytte følsomme tænder.

Oral-B Sensitivity and Gum Calm tandpasta er specielt designet til sensitive tænder. Den unikke formel rummer ACTIVCALM teknologi, der er udviklet i samarbejde med tandlæger, for at hjælpe med at danne et beskyttelseslag til omgående følsomhedslindring. Desuden virker det milde skum behageligt i munden, samtidig med at det køler tandkødet under og efter børstningen for en mere blid oplevelse.

Tandpastaformler, udviklet til følsomme tænder, kan også bruges med en eltandbørste. Visse eltandbørster kan have en følsomhedsindstilling, der kan bruges i forbindelse med den følsomhedstandpasta, du har valgt. Kombinationen af disse følsomhedsoptioner kan medvirke til, at du føler dig så veltilpas, at du opretholder din daglige mundpleje med to daglige tandbørstninger samt brug af tandtråd.