Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Sådan vælger du en god tandbørste for begyndere

Sådan vælger du en god tandbørste for begyndere article banner
DEL

Sådan vælger du en god tandbørste

Hvordan vælger du din tandbørste? Nogle gange er det ikke så nemt. Der er mange muligheder at vælge imellem, når det gælder køb af tandbørster, hvilket kan gøre det svært at vide, hvad man skal se efter. Et godt udgangspunkt er at spørge din tandlæge og tandplejer om deres anbefaling. Skal du have en manuel tandbørste eller en elektrisk tandbørste?

Derudover er her nogle tips til, hvad du skal være på udkig efter:

  • Lille børstehoved og veldesignede børster: Vælg en tandbørste med et lille børstehoved og et børstedesign, der hjælper dig med at nå de svært tilgængelige steder i din mund.

  • Bløde børster: Tandbørster bør have bløde børster, som er blide for dine tænder og dit tandkød.

  • Behageligt håndtag: Mange tandbørster har skridsikre greb, der gør dem nemme at bruge, selv når de er våde. Derudover er håndtagene på mange Oral-B tandbørster formet iht. undersøgelser af fem forskellige måder, som brugere holder deres tandbørster på under børstning.

Husk på, at regelmæssig udskiftning af tandbørster bidrager til opretholdelse af en konstant høj tandhygiejne, idet klinisk forskning viser, at en ny tandbørste kan fjerne op til 30 % mere plak end en tre måneder gammel tandbørste.*

*Forskning med brug af en fladt beskåret, manuel tandbørste.

Er vinklede børster bedre end lige børster?

Børster i flere vinkler er designet til at øge kontakten med tandoverfladerne mellem tænderne mhp. at fjerne plak fra selv svært tilgængelige steder.