Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Artikel om sammenligning af børstehoveder

Artikel om sammenligning af børstehoveder  article banner
DEL

Hvordan er børstehovederne fra Oral-B?

Når du vælger den rette elektriske tandbørste til dig, er det vigtigt at tænke over, hvilke udskiftelige tandbørstehoveder, der passer til børstehåndtaget. Så hvordan kan man sammenligne børstehovederne fra Oral-B med konkurrenterne? Læs mere for at finde ud af, hvorfor Oral-B’s børstehoveder kan være det perfekte valg for dig.

Oral-B, det tandbørstemærke flest tandlæger i verden bruger

Oral-B blev i sin tid grundlagt af en tandlæge, og helt frem til i dag,er Oral-B’s produkter inklusive Oral-B’s børstehoveder inspireret af tandlæger for at hjælpe dig med at få den bedste mulige rengøring. Oral-B’s unikke børstehoveder er særligt designet til at omslutte hver tand for at fjerne mere plak end en almindelig manuel tandbørste. Den oscillerende-roterende kraft, der gør Oral-B’s børstehoveder så effektive, hjælper med at knuse og fjerne plak fra tandoverflader og langs tandkødsranden.

Hvilket Oral-B-børstehoved er det rette for mig?

Vores udskiftelige tandbørstehoveder er perfekt designet til at passe til de fleste af Oral-B’s elektriske børstehåndtag, men de eksklusive iO-børstehoveder passer kun til vores avancerede Oral-B iO Series af eltandbørster. Find det perfekte børstehoved til dig nedenfor,

* vs. en almindelig manuel tandbørste ** erstatter ikke brug af tandtråd

Oral-B, det tandbørstemærke flest tandlæger i verden bruger