Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Sådan bruger du en genopladelig el-tandbørste

Sådan bruger du en genopladelig el-tandbørste article banner
DEL

Brug af en genopladelig el-tandbørste

Tro det eller ej, test af elektriske tandbørster viser, at mange skolebørn er nu glade for at børste deres tænder. Vi kan takke opfindelsen af den genopladelige el-tandbørste for denne glædelige udvikling.

Genopladelige el-tandbørster til blandt andet børn er nemme at bruge ‒ det er en del af deres tiltrækning. Og selvom en genopladelig el-tandbørste er dyrere end en manuel tandbørste, kan det være pengene værd, hvis dit barn (og du) er mere opsat på at bruge den.

De fleste genopladelige el-tandbørsters tandbørstehoveder kører med alt fra 5.000 til 30.000 børstebevægelser pr. minut på dine tænder, og på grund af dette er det hurtigere at udføre en omhyggelig børstning. Visse genopladelige el-tandbørster er endda mere kraftfulde.

For at bruge en genopladelig el-tandbørste skal du blot putte tandpasta på børstehovedet og holde børsten i en vinkel på 45 grader, på samme måde som du ville holde en manuel tandbørste. Tænd derefter for den genopladelige el-tandbørste, og bevæg den fra tand til tand. De små tandbørstehoveder på de fleste genopladelige el-tandbørster børster normalt cirka en tand ad gangen, alt efter størrelsen af dine tænder. Før el-tandbørsten langs forsiden, bagsiden og tyggefladen på hver tand.

Selv med en genopladelig el-tandbørste bør du bruge cirka to minutter på at børste tænder for at sikre, at du har rengjort hver tand. Når du er færdig med at børste dine tænder, skal du ganske enkelt skylle børstehovedet med vand og lade det tørre.