Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Rejsetandbørste

Rejsetandbørste article banner
DEL

Børst tænder under rejse

Selv når du rejser, kan du stadig godt holde en konsekvent mundplejerutine. En rejsetandbørste er essentiel. Du kan finde mange typer foldelige eller todelte tandbørster, der fungerer som deres egne rejsetandbørsteholdere, hvilket er særlig nyttigt, hvis du har begrænset plads.

Mange mennesker har en rejsetandbørste sammen med en tube tandpasta i rejsestørrelse og en lille beholder med tandtråd i deres taske, computertaske, jakkelomme eller kontorskuffe. Det er også smart at sørge for også at have en i håndtasken, hvis du skulle strande et sted. Og hvis du har dit rejsetandbørstesæt fyldt med disse ting, vil det sikre, at de er klar til at tage af sted, når du er. Hvis du leder efter en elektrisk tandbørste at rejse med, kan du se vores Oral-B Genius elektriske tandbørster. De har rejseetuier, der kan oplade din smartphone og leveres også med et spejl, der holder din smartphone på plads, når du børster dine tænder med Oral-B-appen.

Husk, at selv hvis du ikke har tandpasta, er det bedre end ingenting at væde børsten og børste med vand.

Andre tips til mundhygiejne på farten

  • Tyg tyggegummi. Hvis der er mangel på mad og vand på en rejse, skal du tage en pakke sukkerfrit tyggegummi med dig. Flyrejser kan give tør mund, hvilket kan fremme karies. Tygning af sukkerfrit tyggegummi hjælper med at genoprette spyttet i din mund, hvilket kan hjælpe med at skylle overskydende bakterier væk.

  • Snack fornuftigt. Hvis du er strandet i lufthavnen eller på et budgethotel, hvor der kun er udvalget fra en automat til at holde dig i live, vil dine tænder takke dig, hvis du vælger peanuts frem for saltkringler eller slik. Nogle beviser tyder på, at nødder kan hjælpe med at beskytte tandemaljen mod plak ved at neutralisere syrer i munden og give en dosis sunde mineraler såsom fosfor. Saltkringler kan lyde som et sundt snackvalg, men de er mere tilbøjelige end nødder til at blive fanget mellem tænderne, og de indeholder flere af de gærbare kulhydrater, der kan fremme væksten af bakterier i din mund, især hvis du er på farten, og du ikke kan få børstet tænder i et stykke tid.

  • Brug tandtråd, når du kan. En af de letteste metoder til at opretholde mundplejen på farten er at have en lille beholder med tandtråd med sig. Hvis du vandrer eller camperer og ønsker at rejse let, optager tandtråd mindre plads end dit elektriske tandtrådsprodukt. Blød tandtråd kan bruges af alle. De glider nemt mellem tænderne for at gøre brugen af tandtråd hurtigere og nemmere.

  • Book et tandlægetjek. Planlæg en undersøgelse hos din tandlæge, før du tager afsted. Det sidste, du ønsker, er, at der opstår problemer med tænderne, når du er langt væk fra en pålidelig tandklinik. Der kan stadig opstå problemer, men du kan reducere risikoen ved at være så forberedt, som du kan, inden du rejser.