Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Hvordan renser jeg min elektriske Oral-B iO-tandbørste?

DEL

Hvordan rengør min Oral-B iO-eltandørste?

Det er vigtigt, at du rengør din elektriske Oral-B iO- tandbørste efter hver brug, så du kan sørge for, at den holder længe. Husk at rengøre håndtaget, børstehovedet og bunde på din Oral-B iO godt. Få flere oplysninger om, hvordan du bedst rengør din elektriske tandbørste fra Oral-B.

Det er nemt at rengøre børstehovedet og håndtaget på din elektriske Oral-B iO-tandbørste. Se denne korte vejledning om, hvordan du holder din iO fri for snavs og hygiejnisk mellem tandbørstninger.

Sådan rengør du din elektriske Oral-B iO-tandbørste

 1. Skyl børstehovedet med børsten på

 2. Tag det af og skyl det

 3. Tør det og ryst eventuelt overskydende vand væk fra både børste og håndtag

 4. Lad håndtaget tørre i oprejst position

Følg nedenstående tips til at rengøre din elektriske Oral-B-tandbørste, børstehoved og base, når den ikke er i brug:

 • Når du har børstet tænder, skal børsten skylles under vand med håndtaget på

 • Tag børstehovedet af og rengør begge dele hver for sig.

 • Sørg for, at der løber vand ind i den øverste del af håndtaget og i børstehovedet

 • Tør alle dele, før du samler dem igen.

 • Opbevar tandbørsten i oprejst position, så den kan lufttørre

 • Sørg for at rengøre opladeren regelmæssigt med en fugtig klud, når den er taget ud af stillet. Tør den nederste del af eltandbørste med køkkenrulle eller en ren klud for at fjerne snavs på den

 • Du rengør tilbehøret til din iO ved at følge instruktionerne til hver del, som du finder i afsnittet om “Tilbehør” i folderen eller på service.braun.com.

Du får det bedste resultat fra din elektriske Oral-B iO-tandbørste ved at skifte børstehoved hver 3. måned. Flossede eller manglende børstehår kan også være tegn på, at børstehovedet skal udskiftes og på den måde give dig den bedste tandbørstning.

SE, HVILKEN BØRSTE DER ER BEDST TIL DIG

Er du stadig i tvivl om, hvornår du skal skifte børstehoved? Med Oral-B iO er det nemt for dig – den intelligente tandbørsteteknologi fortæller dig, hvornår du skal udskifte tandbørstehoved baseret o dine børstevaner.

Og derudover har vi sørget for at du altid kan have et helt nyt og frisk Oral-B-børstehoved lige ved hånden takket være vores børstehoved-abonnememt,så du altid kan få den bedste og mest grundige rengøring.