Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Eltandbørster fjerner mere plak end manuelle tandbørster

DEL

En af de mest grundlæggende ting, du kan gøre for at forhindre plak i at dannes, er at prioritere en god mundhygiejnerutine. Brug af en Oral-B® eltandbørste sammen med en Oral-B® Pro-Expert™ tandpasta og antibakterielt mundskyllemiddel ‒ kombineret med regelmæssige tandlægebesøg ‒ er én af de mest effektive måder at optimere din rutine og holde dannelsen af plak under kontrol.

Er en manuel tandbørste ikke god nok?

En manuel tandbørste kan være et effektivt redskab, men det kan være svært for manuelle tandbørster at rengøre tilstrækkeligt mellem tænderne, på bagsiden af tænderne eller andre svært tilgængelige steder i din mund. Resultatet? Plak ophobes gradvist med tiden og resulterer ofte i tandsten, caries, eller andre tandproblemer.

Hvad gør en elektrisk tandbørste bedre?

  • Tandlægeinspireret, rundt børstehoved: Det runde børstehoved, der er inspireret af tandlægeinstrumenter, tilpasser sig til hver individuelle tand for at opnå dyb rensning mellem tænderne.

  • Bedre teknologi: Oral-B eltandbørster pulserer for at opløse plak og derefter fjerne den vha. en oscillerende-roterende børstebevægelse. Faktisk foretager Oral-B el-tandbørster op til 48.800 børstebevægelser pr. minut, hvorimod en almindelig, manuel tandbørste kun kan foretage 300-600 børstebevægelser pr. minut. El-tandbørstens klinisk dokumenterede bedre teknologi fjerner 100 % mere plak end en almindelig, manuel tandbørste. 

  • To minutters-tidtagning: Oral-B el-tandbørster inkluderer en indbygget timer, der guider dig gennem en to minutters børsterutine som en hjælp til at sikre, at du renser alle områder i din mund.

  • Rensefunktioner: Oral-B el-tandbørster tilbyder forskellige rensefunktioner, så du kan tilpasse din rensning og opnå dine børstningsmål. Du kan også vælge imellem flere børstefunktioner, indtil du finder den funktion, der er mest behagelig for dig.

Lær om nogle par andre grunde til, hvordan det at skifte til en el-tandbørste kan forbedre din generelle mundhygiejne.