Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Derfor er en elektrisk tandbørste bedre

Derfor er en elektrisk tandbørste bedre article banner
DEL

Egenskaber ved en el-tandbørste

Kort fortalt yder en genopladelig el-tandbørste (eller "elektrisk" tandbørste) bedre fjernelse af plak end en almindelig, manuel tandbørste. Og da de udfører børstebevægelsen for dig, synes mange, at det er nemmere at bruge en Oral-B elektrisk tandbørste end en almindelig tandbørste. Derudover findes der så mange forskellige typer og funktioner, at det er nemt at finde en el-tandbørste, der passer til dine specifikke mundhygiejnebehov.

Suveræn fjernelse af plak

Iht. en uafhængig undersøgelse fra 2005: "Tandbørster, der brugte en oscillerende-roterende børstning, fjernede mere plak og reducerede forekomsten af tandkødsbetændelse mere effektivt end manuelle tandbørster på både kort og lang sigt ... Intet specifikt design af el-tandbørster var gennemgående bedre ..."* Oral-B var de første til at lancere denne oscillerende-roterende fordybningsteknologi i 1991 og har inkluderet den i sit udvalg af el-tandbørster af høj kvalitet lige siden.

* Robinson PG, et al., Manual versus powered toothbrushing for oral health, The Cochrane Database of Systematic Reviews 2005; Issue 2. Denne undersøgelse hverken godkendte eller er affilieret med Oral-B-produkter.

Brugervenlig

Med en almindelig, manuel tandbørste skal du bevæge børsten frem og tilbage langs dine tænder, hvorimod Oral-B elektrisk tandbørste udfører børstefunktionen for dig. Dette betyder, at du kun behøver at guide børsten hen over dine tænders overflader. De fleste synes, det er nemmere at børste tænder på denne måde, når de får lært teknikken. Af samme årsag finder personer med gigt eller lignede lidelser det mindre smertefuldt at bruge en el-tandbørste. El-tandbørser kan også hjælpe børn med at børste deres tænder mere effektivt, men husk at kontrollere aldersanbefalingerne for en el-tandbørste, inden du lader dit barn bruge den.

Teknologi og funktioner

El-tandbørster er generelt forsynet med meget teknologi og mange funktioner, og nogle af dem kan endda forbedre dine børstevaner. Og de fleste inkluderer praktisk tilbehør såsom en holder til børstehoveder eller tandbørsten, opbevaringsenheder til badeværelset og rejseopladere. Avancerede funktioner kan inkludere:

  • Flere børstefunktioner specielt udviklet til følsomme tænder, blegningseffekter eller tandkødsmassage

  • Tryksensorer til at signalere, når du børster for hårdt

  • Timere, der hjælper dig med at registrere, hvor længe du har børstet hver kvadrant i munden

  • Digitale påmindelser om at udskifte dit børstehoved

  • Oscillerende-roterende fordybningsteknologi, oscillerende-roterende eller sonisk teknologi

  • Kompatibilitet med flere børstehoveder, så du kan vælge hvilken type børster, du foretrækker