DÅRLIG ÅNDE

Elektriske tandbørster mod dårlig ånde

Elektriske tandbørster mod dårlig ånde article banner
DEL

Bakterier forårsaget af plak kan give dårlig ånde. Når det drejer sig om at holde munden frisk og ren, fjerner Oral-B® elektriske tandbørster 100 % mere plak. Se vores elektriske tandbørster, der hjælper med at holde din mund ren og din ånde frisk. Bekæmp dårlig ånde med Oral-B.

Flere bevægelser

Oral-Bs elektriske tandbørster leverer op til 48.800 bevægelser i minuttet, mens en almindelig manuel tandbørste kun kan levere 300-600 bevægelser i minuttet. Det betyder, at du får bedre plakfjernelse med en elektrisk tandbørste.

Overlegen teknologi

Den unikke Oral-B 3D Cleaning Action svinger, roterer og pulserer for at nedbryde og fjerne 100% mere plak end en almindelig manuel tandbørste.

Tandlægeinspireret børstehoved

Oral-Bs elektriske tandbørster er inspireret af tandlægeværktøj og har små, runde børstehoveder, der omkranser hver tand for at komme dybt mellem tænderne og fjerne mere utilgængelig plak end en almindelig manuel tandbørste.

To minutters timer

Tandplejepersonale anbefaler børstning i to minutter, to gange om dagen. Oral-Bs elektriske tandbørster gør det nemt at børste korrekt med indbyggede to-minutters timere. Timeren i håndtaget pulserer hvert 30. sekund, så du ved, hvornår det er tid til at skifte plads i munden. Dette hjælper med at sikre, at du får en komplet rengøring, hver gang du børster.

Oral-B app

Oral-B PRO 5000 og Oral-B Genius 8000 omfatter Bluetooth-funktionalitet. Du skal blot downloade Oral-B appen på din smartphone og oprette forbindelse til Bluetooth-teknologi for at få feedback på din børstevaner i realtid, herunder påmindelser om at bruge tandtråd og skylle efter børstning. Det vil ikke blot hjælpe med til at beskytte mod dårlig ånde, men det vil også hjælpe med til at forbedre din generelle mundsundhed.

Få mere at vide om Oral-B-appen.

Oral-Bs elektriske tandbørster sikrer, at du får en grundig rengøring hver dag. Klar til at foretage skiftet? Find den rigtige elektriske Oral-B tandbørste for dig.