Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Elektriske tandbørster er bevist bedst til at optimere tandkødssundhed

DEL

Dit tandkød udgør grundlaget for din tandhygiejne, hjælper dig med at holde tænderne intakte og smilet konstant. En korrekt mundhygiejne med tandbørstning to gange om dagen og tandtråd en enkelt gang kan hjælpe dig med at bevare et sundt tandkød, så det er derfor meget mere vigtigt at bruge en tandbørste, der er særligt udviklet efter dine behov. 

Symptomer på tandkødssygdomme

Mild Tandkødbetændelse kan ses ved hævet og til tider blødende tandkød. Hvis tilstanden ikke behandles, kan det forårsage tilbagetrukket tandkød, resultere i blødende tandkød og skade på tændernes fundament, hvilket vil udsætte dem yderligere risiko for tandtab.

Eltandbørster er dokumenteret som bedst for tandkødssundheden

En konsekvent mundplejerutine kan hjælpe med at bremse sygdommen helt fra starten. Hvis du er på udkig efter den bedste tandbørste til dit tandkød, kan du overveje at gå over til en elektrisk tandbørste. Forskning har vist, at tandbørstning med en elektrisk tandbørste kan bevare tandkødssundheden og forhindre tandtab 1. 

Kilder:

http://www.oralhealthplatform.edu/our-work/the-state-of-oral-health-in-europe/

1 Pitchika V, Pink C, Völzke H, Welk A, Kocher T, Holtfreter B. Long-term impact of powered toothbrush on oral health: 11-årig generationsundersøgelse     

J Clin Periodontol. 2019. doi: 10.1111/jcpe.13126 

*Sammenlignet med en manuel tandbørste