Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Er elektriske tandbørster bedre end manuelle tandbørster?

DEL

I disse moderne tider er selv basale husholdningsting som tandbørster udstyret med avanceret teknologi. Med indbygget timer og forskellige hastigheder er det ikke underligt, at elektriske tandbørster generelt holder din mund sundere end en almindelig tandbørste1. Der er dog stadig en vis skepsis omkring, hvorvidt købet af en elektrisk tandbørste virkelig kan betale sig. Er elektriske tandbørster bedre? Her er alt, hvad du behøver at vide for at bringe debatten om elektriske vs. manuelle tandbørster til en ende. 

Elektrisk vs. manuel tandbørste

Kliniske undersøgelser har vist, at elektriske tandbørster med oscillerende, roterende bevægelser er mere effektive til fjernelse af plak og generelt hjælper med at holde din mund sundere sammenlignet med almindelige manuelle tandbørster. Hos Oral-B har den roterende, oscillerende og pulserende bevægelse været standard på elektriske tandbørster siden 1998, og resultaterne taler for sig selv. Oral-B's elektriske tandbørster fjerner op mod 100 % mere plak sammenlignet med en almindelig manuel tandbørste. Under børstningen pulserer det runde børstehoved for at nedbryde plakken og roterer for at fjerne det.  

Fordelene ved elektriske tandbørster sammenlignet med manuelle tandbørster

Et af de største problemer med en manuel tandbørste er problemet med at overholde den anbefalede to-minutters børstetid eller at følge den teknik, som anbefales af tandlægen. Resultatet er en alt andet end ideel rengøring af tænderne.

Elektriske tandbørster fra Oral-B har en to-minutters timer, som sørger for, at dine tænder rengøres som anbefalet af tandeksperterne. Timeren har en 30-sekunders alarm, som fortæller dig, når du skal skifte område (kvadrant) for børstningen. Det sikrer, at alle dele af din mund får den opmærksomhed, som den behøver for at bibeholde den bedste renlighed*.

For at beskytte dit tandkød under børstningen er nogle Oral-B oscillerende, roterende og pulserende tandbørster også designet med en indbygget tryksensor, som giver dig besked, hvis du trykker for hårdt under børstningen.  Forskellige indstillinger er tilgængelige på elektriske tandbørster, inklusive en dybderensende, tandkødsplejende, tandblegende, følsom og en til rengøring af tunge. Dybderensende indstillinger er også tilgængelige, så timeren kan forlænges og hjælpe dig til en bedre rengøring. Den tandkødsplejende indstilling masserer og stimulerer tandkødsvævet. Den følsomme indstilling reducerer hastigheden på børstebevægelserne for en mildere rengøring, som kan være en fordel for de personer, som har følsomme områder i munden. Børstehastighederne varierer på blegningsindstillingen for at give dine tænder en fin polering. Den tungerengørende indstilling minder dig om, at rengøre din tunge og forbedre din åndes friskhed. 

Værdien af en elektrisk tandbørste

Ved at kigge på viften af fordele en elektrisk tandbørste giver dig, får du et klart billede af dens værdi på længere sigt. Først og fremmest kan man til de fleste elektriske tandbørster få børstehoveder til en overkommelig pris, og du kan købe forskellige typer af børstehoveder, så dine tænder rengøres, som du ønsker det.

Du skal også tage med i overvejelserne, at anvendelsen af en elektrisk tandbørste holder din mund sundere end en almindelig manuel tandbørste. Den bedste rengøring behøver ikke at være dyr – Oral-B tilbyder omkostningseffektive, elektriske tandbørster. Oral-B 2000 er en godt sted at starte med elektriske tandbørster til dem, der er interesserede i at forbedre deres munds sundhed. Oral-B's elektriske tandbørster er også genopladelige, så du ikke behøver at bruge penge på udskiftning af batterier. 

Sådan vælger du en elektrisk tandbørste, der passer til dig

Når du vælger en elektrisk tandbørste, skal du gøre det ud fra målet for din orale sundhed. Når du køber en elektrisk tandbørste, er det vigtigt at overveje nogle ting, inklusive dit eget børstebehov og andre fordele, samt den type af udskiftelige børstehoveder eller refills, du foretrækker.