Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Dette bør du overveje, når du køber en elektrisk tandbørste

DEL

God mundhygiejne er ikke kun nødvendig for sunde tænder. Det har også en indflydelse på din generelle sundhed. Fra vi er helt små, lærer vi at børste vores tænder jævnligt, så både de og tandkødet forbliver sunde. Da tandbørster med nylonbørster blev opfundet i 1930'erne, havde du ikke så mange valgmuligheder. Nu kan mulighederne virke overvældende. 

Der er en generel accept af, at elektriske tandbørster er mere effektive end manuelle tandbørster og mange tandlæger og -plejere anbefaler den første til at hjælpe med at maksimere. hvor effektivt patienterne børster deres tænder. Hvis du overvejer at købe en elektrisk tandbørste, så fås der mange forskellige typer med en vifte af forskellige funktioner og med store prisforskelle.

Sådan vælger du en elektrisk tandbørste

Ikke alle elektriske tandbørster er ens, og den, du vælger, afhænger i bund og grund af personlige præferencer og komfortniveau.  Når du vælger mellem forskellige modeller, kan viden om de forskellige slags udskiftelige børstehoveder og deres teknologi hjælpe dig i beslutningen.

Roterende børstehoveder drejer hele vejen rundt, mens oscillerende børstehoveder bevæger sig fra side til side. Nogle slags børster kan også pulsere og få børstehovedet til at bevæge sig ind og ud mod tænderne, mens de drejer for at hjælpe med at løsne plak. Oral-B kombinerer alle tre teknologier med deres roterende, oscillerende og pulserende teknologi, som hjælper med at fjerne op til 100 % mere plak i forhold til en manual tandbørste. 

Du kan måske også vælge mellem et antal forskellige specialbørstehoveder afhængigt af dine specifikke orale sundhedsbehov. Det er et bredt udvalg af børstehoveder til at hjælpe med at personliggøre din børsteoplevelse hver med forskellige fordele:

  • CrossAction, Oral-Bs mest avancerede børstehoveder fjerner op mod 100 % mere plak* med dens perfekt vinklede børster

  • 3D White polerer tænderne hvidere fra dag 1. Den bleger dem ved at fjerne overfladepletter takket være dens polerende kop.

  • Sensitive Clean for en blidere og bedre rengøring* takket være dens ekstra bløde børster til personer med følsomt tandkød

  • FlossAction giver en uovertruffen rengøring* mellem tænderne med dens avancerede MicroPulse-børster

* vs. almindelig manuel tandbørste

Den rigtige elektriske tandbørste til dig

Når du har bestemt, hvilken type elektrisk tandbørste du ønsker, bør du undersøge tilgængeligheden af forskellige rengøringstilstande for at tilpasse indstillingerne til dine aktuelle behov. Til de fleste daglige plakfjernelser vil du anvende tilstanden rengøring. Men måske har du følsomt tandkød og kan have gavn af den følsomme indstilling, som tilgodeser dette specifikke behov med dens færre bevægelser. Du vil også finde Pro-clean-tilstanden, som giver længere børstetider, så du kan rengøre alle de områder, der er svære at nå; tilstanden tandkødspleje stimulerer tandkødet, tilstanden blegning hjælper med at blege tænderne; tilstanden tungerengøring afhjælper dårlig ånde.

En stribe af nyttige funktioner

Udover alle de forskellige typer af elektriske tandbørster, finder du også mange nyttige funktioner på forskellige modeller. En fælles funktion er børstetimeren, som hjælper dig med at holde øje med, hvor lang tid du har børstet hvert område i din mund.

En anden praktisk funktion er tryksensoren, især hvis du har følsomt tandkød. Det hjælper ikke at trykke hårdt på dine tænder for at fjerne plak, og det kan faktisk gøre mere skade på dine tænder og irritere dit tandkød. Disse sensorer fortæller dig, om du trykker for hårdt og indikerer dette med et lys, en buzzer, eller bip. Oral-B's bedste modeller bremser automatisk rotationshastigheden, hvis du børster for hårdt, så dit tandkød beskyttes. 

Sidst, men ikke mindst tilbyder den nye Oral-B Genius Electric Toothbrush en revolutionerende fordel: Den har en teknologi, der sporer positionen, hvilket gør det muligt for dig at se, hvilke område af munden du har børstet, og hvilke du mangler, så du aldrig misser et område.

En smart, elektrisk tandbørste med Bluetooth®-forbindelse

Udover de mange standardfunktioner har de nyeste Oral-B modeller tilføjet smarte funktioner via Bluetooth-forbindelse. Denne elektriske tandbørste er den første af sin slags til at oprette forbindelse til din smartphone via Oral-B appen for at give dig feedback om din børstevaner i realtid og forbedre din børsteoplevelse. 

Valget af en elektrisk tandbørste afhænger i virkeligheden af en faktor: Hvor godt du kan lide den. Den bedste tandbørste for dig er den, du med størst sandsynlighed vil bruge. Hvis du kan lide din tandbørste, er det mere sandsynligt, at du børster i hele de anbefalede to minutter og rengøre alle tandens overflader som anbefalet af tandlæger. Selvom prisen altid spiller en rolle, så afhænger din orale sundhed af det. Tag din generelle orale sundhed, livsstil og dit budget med i overvejelserne, og hvis du stadig er usikker, så spørg din tandlæge til råds.

SE, HVILKEN BØRSTE DER ER BEDST TIL DIG