Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Den bedste elektriske tandbørste til dig

Den bedste elektriske tandbørste til dig  article banner
DEL

Tandlæger anbefaler elektriske tandbørste som en af de bedste måder at forbedre sundheden i munden. Når du skal vælge en elektriske tandbørste, er det vigtigt, at du kender de forskellige muligheder Hvilken elektrisk tandbørste passer bedst til dig? Når du skal vælge tandbørste, skal du primært tænke på graden af rengøring. De fleste elektriske tandbørster rengør bedre end manuelle, og derudover har de en række forskellige muligheder, du kan vælge imellem.

Læs mere om vores Bedste elektriske tandbørste

Oral-B iO er vores mest innovative rengøringsteknologi

Du finder vores mest avancerede tandbørsteteknologi i vores elegante og elektriske Oral-B iO-tandbørste. Serien kombinerer Oral-B’s unikke og tandlægeinspirerede runde med effektive, men nænsomme mikrovibrationer, som giver dig en professionel ren oplevelse hver eneste dag.

Energi overføres direkte fra iO’s eksklusive og ukomplicerede magnetiske drevsystem til børstehårene, hvor den rengør både grundigt og nænsomt. Der kan vælges mellem op til 7 intelligente indstillinger og med innovativ sporingsteknologi får du en personligt tilpasset rengøring af hele munden langs alle enkelte tandoverflader.

Sådan vælger du den rette tandbørste i 2020

Hos Oral-B ved vi godt, at ikke to munde er ens. Og vi vil gerne blive klogere på dine behov for mundpleje og tilbyde dig produkter, der giver dig den bedste rengøring. Vores mest avancerede modeller byder på en række forskellige børsteindstillinger, så vi bedst muligt kan tilgodese forskellige behov for mundpleje. Modellerne overvåger og følger dine resultater og giver dig øjeblikkelig feedback fra håndtaget. Du har også mulighed for at bruge Bluetooth til at forbinde din børste med en mobilapp og på den måde få oplysninger om dine resultater.

Du kan bruge følgende funktioner på din elektriske tandbørste:

  • Unikt tandlægeinspireret rundt børstehoved

  • 3D-rengøring, der knuser, roterer og fjerner plak.

  • Historiske undersøgelser viser, at Oral-B’s elektriske tandbørster er mere effektive til at fjerne plak end manuelle tandbørster

  • Oral-B forbedrer med tiden dine børstevaner med indstillinger, der er tilpasset præcis efter dig.

  • Et rejseetui giver dig mulighed for altid at have suveræn mundpleje lige ved hånden.

Få mere at vide om, hvordan du vælger den rette elektriske tandbørste

Det kan godt virke lidt forvirrende at finde ud af, hvilken tandbørste der er den rette for dig. Men når du først har besluttet dig for, hvad der betyder mest for dig – f.eks. vejledning, mens du børster, et interaktivt display, Bluetooth®-forbindelse eller antal børsteindstillinger – er det nemt at finde det perfekte match til dig. Og så er Oral-B® det mærke, der bruges af tandlæger over hele verden*. Uanset hvilken børste du vælger, kan du forvente høj kvalitet, hver eneste gang du børster. Prøv at se nærmere på oversigten nedenfor, hvor du kan sammenligne Oral-B’s elektriske tandbørster og finde den rette til dig.

*Baseret på undersøgelser af et globalt repræsentativt udsnit af tandlæger, som regelmæssigt udføres for P&G