Hvorfor vælge en Oral-B-eltandbørste?

Bedste elektriske tandbørste og tandbørstehoveder til tandblegning

Bedste hvidgørende tandbørstehoveder article banner
DEL

Vores smil er allerbedst, når vi er glade og har lyst til at vise vores flotte, hvide tænder frem.

Vores bedste hvidgørende elektriske tandbørste

Hvis du ikke allerede bruger en elektrisk tandbørste fra Oral-B, så går du altså glip af en fantastisk rengøring. De elektriske tandbørster fra Oral-B giver dig vejledning på stedet og har forskellige indstillinger, så du altid kan bevare et sundt og hvidt smil og passe godt på dit tandkød.

  • De mest avancerede: Oral-B iO Series giver oplevelsen af en professionel og nænsom rengøring. Den revolutionerende teknologi kombinerer mikrovibrerende børstehår med Oral-B’s tandlægeinspirerede rundt børstehoved, så du får en helt suveræn rengøring. Derudover har Oral-B iO en hvidgørende indstilling, der hjælper med at fjerne misfarvninger og holde dine tænder hvide.

  • Den mest populære: Oral-B Genius 9000 hjælper dig med at børste som din tandlæge anbefaler, og når den kombineres med et børstehoved til hvidgøring af tænder samt indbygget hvidgørende funktion, får du et flottere smil på ingen tid.

  • Til begyndere: Er elektriske tandbørster noget nyt for dig? Oral-B Vitality giver dig en klinisk dokumenteret og suveræn rengøring sammenlignet med en manuel tandbørste. Når den bruges sammen med et hvidgørede børstehoved fra Oral-B, får du ikke kun en suveræn fjernelse af plak, men du får også fjernet overfladiske misfarvninger.

Vores bedste udskiftelige tandbørstehoved til hvidgøring af tænder

Når det handler om avanceret rengøring og hvidgøring af tænder, hjælper Oral-B 3D White Brush Head ed at fjerne misfarvninger fra tænderne, og så passer det til alle genopladelige Oral-B-tandbørster med undtagen af Oral-B iO. 3D White-børstehovedet er designet så smart, at det ikke kun rengør tand for tand, men også fjerner overfladiske misfarvninger, så du får hvidere tænder allerede fra dag et. 3D White-børstehovedet giver dig en avanceret rengøring for at hjælpe med at give dig et hvidere smil ved at:

  • Fjerner nænsomt overfladiske misfarvninger: En særlig poleringskop hjælper med at børste overfladiske pletter væk for at forhindre misfarvning fra mad og drikke.

  • Tandlægeinspirerede børstehår: Særlige børstehår fjerner mere plak end en almindelig tandbørste og hjælper på den måde ved at at holde dine tænder sunde og hvide.

  • Rundt børstehoved: Oral-B’s unikke runde børstehoved er inspireret af tandlægeværktøjer og omslutter hver tand, så du kan få en grundig rengøring.

Så hvis du er på udkig efter en tandbørste, der giver dig hvidere tænder og en bedre* rengøring, kan en elektrisk tandbørste fra Oral-B være det rette valg for dig. Find den rette elektriske tandbørste til dig og glæd dig til en rengøring af hele munden, du kan mærke med det samme.

*Vs. en manuel tandbørste

Det optimale udstyr til hvidgøring af tænder

Oral-B 3D White-mundplejeprodukter er særligt udviklet til nænsomt at fjerne misfarvninger og samtidig hjælpe dig med at holde dine tænder stærke og sunde. Hvis du kombinerer din elektriske tandbørste fra Oral-med et hvidgørende 3D White-børstehoved og Oral-B 3D White-tandpasta, bruger tandtråd og mundskyl beskytter du tænderne mod du overfladiske misfarvninger hele dagen.

Kun fra Oral-B, det tandbørstemærke flest tandlæger i verden bruger.*.

*Baseret på undersøgelser af et globalt repræsentativt udsnit af tandlæger, som regelmæssigt udføres for P&G