HVORFOR ORAL-B TANDTRÅD

Hvordan bruger man en mundskyller?

Hvordan bruger man en aquacare? article banner
DEL

Vigtigheden af at bruge en mundskyller:

Vi forstår alle vigtigheden af at børste vores tænder dagligt. Det er også vigtigt at bruge tandtråd for at kunne nå de stædige tandsten og overskydende mad mellem tænderne, der kan forårsage tandkødsproblemer. Daglig brug af tandtråd kan forhindre dette. En mundskyller, også kendt som en vandspuler, kan også være en fantastisk tilføjelse til din tandtrådsrutine.

Hvad er en mundskyller?

En mundskyller er en vandspulingsanordning, der leder en vandstrøm ind mellem tænder og tandkød og fjerner madrester, plak og bakterier. Kombineret med daglig brug af tandtråd forbedrer en vandspuler din daglige mundrutine. Det er også en blid, men effektiv måde at rengøre kroner, bøjle, broer og tandimplantater på.

Hvordan bruger man en mundskyller?

Brug af en mundskyller inden børstning og tandtråd kan løsne rester af mad, hvilket gør det nemmere at fjerne dem senere ved hjælp af tandtråd. Når en mundskyller bruges efter børstning og tandtråd, kan den vaske resterende mad væk på steder, der er svære at nå. De er meget lette at bruge. Bare følg disse enkle trin:

  1. Tilslut vandforsyning – Dette kan betyde tilslutning til vandhanen eller påfyldning af lunkent vand i beholderen.

  2. Anbringelse – Placér dysen i din mund, og begynd ved dine kindtænder. Hold vandspuleren væk fra dine tænder og tandkød i stedet for direkte mod dem. Det er en god idé at læne sig over vasken, så du ikke sprøjter vand på bordet, når du tænder den.

  3. Vælg trykindstilling og tænd – Der vil enten være en tændknap eller en skive, der justerer vandtrykket. Start med den laveste trykindstilling, og arbejd opad. Sørg for, at trykket er højt, men behageligt. Du kan lukke læberne for at forhindre, at vandet sprøjter, men sørg for at lade vandet løbe ud i vasken.

  4. Følg tandkødslinjen – Bevæg dig tand-for-tand, og peg vandet mod tandkødslinjen og områderne mellem tænderne. Sigt efter tandens overside, tandkødets grundlinje og mellemrummet mellem hver tand. Hold vandet over hver tand i ca. to sekunder, og gentag processen på indersiden og ydersiden af tænderne, indtil hele munden er behandlet. Det tager cirka to minutter at gennemføre.

  5. Tøm beholderen – Når du er færdig, skal du slukke enheden, fjerne dysen og hælde det resterende vand ud. Hvis du efterlader gammelt vand i din beholder, kan der gro bakterier.

  6. Rengør din enhed – Husk at skylle din mundskyllers beholder efter hver brug for at sikre, at den er hygiejnisk.