HVORFOR ORAL-B TANDPASTA

Hvilke er de bedste blegende tandpastaer?

Fordele ved blegende tandpasta article banner
DEL

Spørg hvem som helst af dine nærmeste venner, om de gerne vil have hvidere tænder, og de fleste af dem vil sige ja. Spørg dem igen om, hvad den bedste blegende tandpasta er, og de vil alle sammen give forskellige svar. At få et hvidere smil er mere end blot at købe en hvilken som helst tandpasta med ordet "blegende" ("whitening") på tuben. Når sandt skal siges kan det være en ægte kamp at søge efter den bedsteblegende tandpasta derude, hvis du ikke ved, hvor du skal lede eller efter hvad.

Hvordan virker blegende tandpasta?

Vidste du, at 50 % af alle mennesker først ser på smilet, når de møder en ny person? Så hvilke kriterier skal du gå ud fra for at finde den bedste blegende tandpasta på markedet? Her er nogle få eksempler, der kan hjælpe dig med at indsnævre din søgning efter den bedste blegende tandpasta.

  • Fjernelse af misfarvninger: Pletfjerning gør tænderne hvidere ved at bruge fysiske og kemiske handlinger såsom mekanisk pletfjerning (fx med silika) og kemisk fletfjerning (fx med natriumhexametafosfat). Disse kombinerede handlinger hjælper med at forstyrre og ødelægge pletten på overfladen af emaljen og afsløre en renere, hvidere overflade. Adskillige blegeprodukter baserer deres fordele på disse handlinger. Effektive blegende tandpastaer indeholder særlige silikapartikler, der forsigtigt polerer emaljen. Mange Oral-B-produkter indeholder et dobbelt silikasystem, der er en kombination af rensende silika og speciel blegende silika til forsigtigt at rense og polere tænderne for førsteklasses blegning.

  • Forebyggelse af pletter: Kemisk forebyggelse af pletter er mulig med fosfatteknologier som pyrofosfater (findes i Oral-B 3D White-tandpastaer) og polyfosfater (natriumhexametafosfat), som findes i Oral-B-tandpastaer. Alle tandpastaer eller skylleteknologier, der også forhindrer dannelsen af tandsten (calculus), er letforebyggende, da tandsten kan bidrage til opbygning af pletter på overfladen. Eksempler på tandstensforebyggende ingredienser omfatter pyrofosfat- og polyfosfatteknologier.

Valg af en blegende tandpasta til dig

De bedste blegende tandpastaer hjælper med at gøre dit smil hvidere, samtidig med at de giver yderligere fordele, som hjælper med at forbedre din mundsundhed. Så hvilke yderligere egenskaber skal du se efter, når du vælger den bedste blegende tandpasta til dig? Nogle blegende tandpastaer hjælper med at forhindre følgende problemer med mundsundheden.

  • Antimikrobiel: Antimikrobielle tandpastaer kan indeholde stannofluorid, et antimikrobielt stof, der også giver fordele mod huller i tænderne og følsomhed.

  • Tandstensbekæmpelse Tandpastaer til bekæmpelse af tandsten kan indeholde pyrofosfat, der hjælper med at forhindre, at tandsten dannes på tænderne. Avancerede tandpastaformler indeholder natriumhexametafosfat, som hjælper med at forhindre tandsten og pletter over tandkødsranden.

Følsomhed: Sensitivity-tandpastaer kan indeholde forskellige forbindelser, der bidrager til at stoppe tandpine, herunder stannofluorid. Hvis du oplever tandfølsomhed, kan den bedste blegende tandpasta også anvende flere forbindelser til effektiv blegning, samtidig med at du behandler tandfølsomhed på forskellige niveauer.

Bedste Oral-B blegende tandpasta Muligheder

Hvis du er villig til at gå den ekstra mil, så skal du overveje, hvordan Oral B's evolutionerende  og bedste blegende 3D White Brilliance 2 Step-tandpasta på fremragende vis kan gøre dit smil hvidere. Det er et unikt totrinssystem, hvor adskilte nøgleingredienser arbejder sammen for at give enestående pletfjerning på overfladen, jævn hvidhed samt bedre og længerevarende pletforebyggelse.

  • Trin 1 - Dybderensende tandpasta   

  • Trin 2 - Whitening Finisher

Brug dem sammen for at holde dit smil op til 99 % lige så hvidt, som ved en professionel polering*

* ved daglig brug. Plet vurderet 4 uger efter tandrensning.

Og nu til sandhedens øjeblik. Du har gennemført dine undersøgelser og indsnævret din liste, så hvilken tandpasta skal være din blegende tandpasta?