HVORFOR ORAL-B TANDPASTA

Gør dit smil lysere med en hvidgørende tandpasta

DEL

Synes du, dine tænder kunne gøres lidt lysere, men har du ikke råd til hvidgørende behandlinger hos tandlægen? Prøv en hvidgørende tandpasta, som er den bedste tandpasta til hvidere tænder.

Ved regelmæssig brug kan hvidgørende tandpasta hjælpe med at fjerne misfarvninger og plak samt bidrage til et sundt smil. Faktisk er denne type tandpasta specielt udviklet til at fjerne misfarvninger fra medfødte tænder. De indeholder normalt blide slibemidler, såsom hydreret silikat, eller kemikalier med pletopløsende egenskaber, såsom natriumhexametafosfat.

Sandheden er, at alles tænder er forskellige. Så bare fordi din veninde, ægtefælle eller dit barn ser ud til at få meget hvidere tænder efter brug af hvidgørende tandpasta, er det ikke nogen garanti for, at du vil opnå de samme resultater. Vær også opmærksom på, at kunstige tænder, eller tænder, der er blevet behandlet med dentale forseglingsmidler, facader eller dental afbinding, reagerer anderledes på pletfjernings- og blegningsprodukter end naturlig tandemalje. Og Hvidgørende tandpasta har ikke altid en synlig effekt på tandfarvede kroner eller fyldninger, som er blevet misfarvede.

hvidgørende tandpasta er mild nok til, at de fleste kan bruge den til blegning af tænder, men nogle har indberettet, at de pletfjernende kemikalier gør deres tænder mere sensitive. For at løse dette problem er der nu lanceret hvidgørende tandpastaer med sensitivitetsbeskyttelse.

Det kan være nødvendigt, at du prøver dig frem for at finde den type hvidgørende tandpasta, du synes bedst om, og er den bedste tandpasta for dig. Men sammen med tandblegningsprocedurer udført af tandlægen er det en stadig mere populær mulighed for at opnå hvidere tænder.