TANDBLEGNING

Det kan du forvente af hvidere tænder

Det kan du forvente af tandblegning article banner
DEL

Det kan du forvente af hvidere tænder

Har du besluttet dig for at få dine tænder bleget? Første trin er at sikre, at dine forventninger er realistiske.

Det er vigtigt ikke at forvente et smil med hvide tænder, der lyser op som filmstjernernes, da alles tænder reagerer forskelligt på peroxid.

Du kan forvente hurtigere resultater, hvis du vælger en blegningsprocedure hos tandlægen. Disse procedurer anses for at være sikre, men du kan forvente nogen sensitivitet i dine tænder og dit tandkød, hvilket normalt forsvinder, når blegningsbehandlingen er gennemført. Det er ikke ualmindeligt, at tandfarven får et "tilbagefald" en eller to uger efter denne type behandling, så brug af et produkt derhjemme kan hjælpe med at opretholde resultaterne efter behandlingen.

Når du får lavet en blegning af tænder hos tandlægen, vil denne anvende en blegeopløsning direkte på dine tænder og eventuelt bruge en laser eller andet specialudstyr til at gøre blegeprocessen hurtigere. Du kan forvente at se nogle resultater efter en behandling, men du kan vælge at få lavet mere end én behandling for at opnå den effekt, du ønsker. En blegebehandling hos tandlægen tager normalt 30-60 minutter og koster alt mellem DKK 100 og DKK 1000 for hele din mund.

Hvor længe kan du forvente, at effekten holder? Det afhænger til dels af dine vaner. Hvis du ryger, eller hvis du drikker meget kaffe eller te, skal du eventuelt gentage behandlingen efter et par år.