HVORFOR ORAL-B TANDTRÅD

Mundskyller er essentielt for personer med bøjler

Mundskyller er essentielt for personer med bøjler article banner
DEL

Hvorfor er mundskyllere gode til bøjler?

Selv uden bøjle kan daglig brug af tandtråd være noget af en udfordring. Men når du har bøjle, kan regelmæssig brug af tandtråd være en endnu større opgave, især at komme rundt omkring de tråde og bøjler, hvor madpartikler ofte sidder fast. Plak omkring bøjlen kan forårsage adskillige tandproblemer, herunder tandkødssygdomme, hvis det ikke behandles. En mundskyller, også kendt som en vandspuler, er en perfekt løsning sammen med traditionel tandtråd for personer med bøjle. Vand under tryk er en af de bedste måder at få mad ud af bøjlen på uden at skulle bekymre sig om at væve traditionel tandtråd ind og ud mellem tænderne.

Mundskyllere er sammen med tandtråd den bedste løsning til en grundig rengøring mellem tænderne, når du har bøjle på, fordi:

  • De hjælper med at forhindre afkalkning – Afkalkning – eller svækkelse af tandens emalje – sker, fordi plak og syre sidder fast, hvilket forårsager hvide pletter, der kan være meget følsomme. Det sker ofte, når folk har problemer med at rengøre visse områder af tænderne under bøjlen. Afkalkning er umuligt at rette op på, så forebyggelse er afgørende. En mundskyller kan nå disse områder lettere end almindelig tandtråd.

  • De er nemmere end tandtråd – Det kan være svært at bruge tandtråd, når man har bøjle på. Vandspulere er en meget nemmere løsning og er gode til at løsne fødevarer, der sidder fast i og omkring bøjlen.

De bedste mundskyllere til bøjle?

Med en mundskyller er rensning omkring bøjlen langt nemmere at gå til. Men med så mange forskellige på markedet hvordan ved man så, hvilken én man skal vælge? I sidste ende afhænger den rette model af de funktioner, der passer bedst til dine behov. En mundskyller med flere forskellige indstillinger som dem i Oral-Bs sortiment er perfekt til en person med bøjle. Variable indstillinger – herunder en følsom indstilling for dem med følsomt tandkød – giver dig mulighed for at tilpasse din rensning, så du kan få mad væk fra de steder, hvor det er svært at nå omkring bøjlen. Desuden tilbyder deres on-demand pulseringsindstilling en præcis, målrettet rensning med tryk og pulsering for at hjælpe med at fjerne plak og madpartikler fra bøjlen og trådene. Den giver også tandkødsstimulering og massage for at forbedre tandkødets sundhed.

Hvis du ikke passer godt på dine tænder og tandkød, mens du har bøjle på, risikerer du at få mange problemer. Dine tænder bliver måske helt lige, men dit tandkød kan være rødt, hævet og let til at bløde. Du kan endda risikere at få tandkødssygdomme. Ikke nok med det; der kan dannes pletter, der vil stjæle opmærksomheden fra dit smukke smil. En mundskyller er det perfekte supplement til din mundplejerutine for at hjælpe dit tandkød og beskytte din investering.