HVORFOR ORAL-B MUNDSKYL

Brug af mundskyl med fluor

Brug af mundskyl med fluor article banner
DEL

Brug af mundskyl med fluor

Mange tandlæger mener, at tandbørstning to gange dagligt med en fluortandpasta giver nok fluor til beskyttelse mod huller. Men hvis du er tilbøjelig til at få huller, kan du bruge en mundskyl med fluor ud over at børste og bruge tandtråd.

Nogle undersøgelser har vist, at mundskyl med fluor kan supplere daglig børstning med fluortandpasta, især i områder, hvor drikkevand ikke suppleres med fluor. Disse mundskyllemidler er effektive til at styrke emaljen i dine tænder og beskytte dine tænder mod syreskader, men mundskyllemidlerne har ikke vist betydelig effekt mod plak-induceret tandskødsbetændelse eller endnu alvorligere former for tandkødssygdomme. Endnu en grund til at børste og bruge tandtråd dagligt.

Trin, der skal følges, når der bruges mundskyl med fluor

Hvis du ønsker at bruge en mundskyl med fluor, så skal du følge disse trin:

  • Brug den rigtige mængde: Brug den mængde mundskyl, der er angivet på etiketten eller som anvist af din tandlæge.

  • Få det grundigt rundt i hele munden: Hold munden lukket og skyl kraftigt som anvist på etiketten.

  • Spyt ud: Du må ikke synke mundskyl. Fluoret i de fleste mundskyllemidler kan være giftigt, hvis du sluger store nok mængder. Hvis du lader dit barn bruge mundskyl, skal du sørge for, at han eller hun spytter det ud og ikke sluger det.

  • Husk: For at få mest muligt ud af en mundskyl med fluor skal du undgå at spise, drikke eller ryge i mindst 30 minutter efter, så du ikke skyller fluoret væk.