HVORFOR ORAL-B MUNDSKYL

Bedste mundskyl til tandkødsproblemer, der trækker tandkødet tilbage

Bedste mundskyl til tandkødsproblemer, der trækker tandkødet tilbage article banner
DEL

Oral-B’s bedste mundskyl til tandkødsproblemer, der trækker tandkødet tilbage

Dit tandkød er fundamentet for en sund mund, så derfor er det vigtigt, at du er opmærksom og passer godt på det. Ud over korrekt tandbørstning kan du også skylle med en alkoholfri mundskyl for at beskytte tandkødet og i det hele taget få en bedre rengøring af munden.

Hvad er tilbagetrukket tandkød?

Tilbagetrukket tandkød kan skyldes plakbakterier, som ødelægger vævet omkring din tandkødsrand. Det kan resultere i blottede tandhalse og følsomme tænder. Problemer med tandkødet kan få det til at trække sig tilbage, så hvis du har mistanke om tandkødssygdom, skal du med det samme kontakte din tandlæge og få stillet en diagnose, så du kan få den rette behandling.

Sådan bevarer du et sundt tandkød

Hvis du vil bevare et sundt tandkød, er det vigtigt, at du følger en grundig mundplejerutine med tandbørstning to gange om dagen, tandtråd én gang, og at du bestiller tid til et tandlægebesøg med det samme.

  • Børst to gange om dagen med en elektrisk tandbørste for at hjælpe med at fjerne 100% flere plakbakterier end med en manuel tandbørste

  • Brug tandtråd hver dag

  • Brug en tandpasta med tinfluorid til at styrke tænderne og forhindre den skade, som plakbakterier kan forårsage, når det dannes i løbet af dagen

  • Skyl efter med fluor og CPC-mundsyl (cetyl pyridinium chloride) for at øge beskyttelse mod karies, reducere plak og bevare et sundt tandkød

  • Besøg din tandlæge mindst to gange om året for at få renset og efterset dine tænder professionelt

Oral-B’s bedste mundskyl til tandkødspleje

Hvis du optimerer din mundplejerutine med den rette mundskyl, kan det hjælpe med at bevare et sundt tandkød, når det kombineres med den rette mundplejerutine og professionel mundpleje. Du kan beskytte dit tandkød og styrke emaljen ved at skylle med Oral-B Gum & Enamel Care Mouthwash. Det alkoholfri indhold giver dig en frisk fornemmelse i munden uden en brændende oplevelse.

Kilder:

https://www.ada.org/en/member-center/oral-health-topics/mouthrinse#:~:text=Antimicrobials%20in%20mouthwash%20formulations%20include,ketone%2C%20terpene%2C%20and%20ionone.

https://www.dentalcareplus.com/media/50441/health-connection-mouthwash.pdf

https://www.medicalnewstoday.com/articles/312992

https://www.webmd.com/oral-health/guide/receding_gums_causes-treatments#1