HVORFOR ORAL-B MUNDSKYL

Bedste alkoholfri mundskyl til dig

Bedste alkoholfri mundskyl til dig article banner
DEL

Når det handler om din daglige mundhygiejne, er det vigtigt at du børster tænder to gange om dagen og bruger tandtråd, og derudover kan mundskyl også hjælpe dig med at bevare en bedre ånde og rense din mund. En alkoholfri mundskyl kan gøre rigtigt meget godt for dig og din mund at give dig denbrandene oplevelse af alkohol og samtidig hjælpe dig med at holde dine tænder sunde længere tid.

Hvorfor skal du bruge en alkoholfri mundskyl?

Mundskyl uden alkohol hjælper på nænsom vis med at fjerne bakterier og rester fra fødevarer. Derudover kan alkoholfri mundskyl hjælpe med spytdannelsen, eftersom alkohol er kendt for at udtørre munden. Hvis din mund er tør, har du nemmere ved at få dårlig ånde og bakterier* trives også bedre på et tørt sted!

Vores bedste alkoholfri mundskyl til dig

Hvis du er på udkig efter en mundskyl, der kan give dig en mere frisk ånden og hvidere tænder, kan du overvejen denne alkoholfri mundskyl fra Oral-B, Oral-B 3D White Luxe Perfection Mouthwash. Væsken hjælpe med at beskytte mod misfarvninger og hvidgør tænderne ved at fjerne eksisterende midfarvninger, når den kombineres med tandbørstning to gange om dagen.

Vores bedste alkoholfri mundskyl til stærke tænder og sundt tandkød

Prøv at skylle munden med en af følgende alkoholfri mundskyllevæsker fra Oral-B for at bevare de yderste lag af dine tænder og et sundt tandkød:

Vores bedste alkoholfri mundskyl til frisk ånde

Dårlig ånde kan påvirke både sundheden i munden og din selvtillid. Det kan afhjælpes med en alkoholfri mundskyl, der hjælper med at give frisk ånde og får din mund til at føres renere:

Find den alkoholfri mundskyl fra Oral-B, der passer bedst til dig

Kilder:

https://www.ada.org/en/member-center/oral-health-topics/mouthrinse#:~:text=Antimicrobials%20in%20mouthwash%20formulations%20include,ketone%2C%20terpene%2C%20and%20ionone.

https://www.dentalcareplus.com/media/50441/health-connection-mouthwash.pdf